Sinek kanadından yağ çıkartmaya devam et reyiz, çekirdeğimi aldım izliyorum seni dBir gemiyi üç kişi ile Zoro kesseydi sonra bu adam tek başına bir gemi kesseydi xD
Ya gözünüzü seveyim Anlattırmayın ezikliğinizi bana
Sinek kanadından yağ çıkartmaya devam et reyiz, çekirdeğimi aldım izliyorum seni dBir gemiyi üç kişi ile Zoro kesseydi sonra bu adam tek başına bir gemi kesseydi xD
Ya gözünüzü seveyim Anlattırmayın ezikliğinizi bana
Sanji bu karakterlerin hepsi ile sınandı karşı karşıya geldi. Zoro ise tırmıhtan başka kimse görmedi.Sanji'nin aynı ortamda nefes aldığı herkesi koymuşlar ama Zoro tarafında yok nedense. BM bile var hahahahaha.
Luffy falan xoş olmuyorjsjsjsnsnsLuffy neden yok ben ona şaşırdım. İki sene aradan sonra en çok tekniği ona karşı gösterdi.
@kekomancer Sende az çakal değilsin. Bu anı bekliyormuş adam.
Zoro yağmur yağmasını da kıskanmış olabilir. Islanmış sonuçtaZoro tam olarak nerede kıskanıyor? :d
Lütfün yani bilalin üç kişi ile bir gemi halledecek ama bu adam tek gemiyi halledecek ben buradan vurunca sinek kanadı xDSinek kanadından yağ çıkartmaya devam et reyiz, çekirdeğimi aldım izliyorum seni d
Baskılara boyun eğme reis.@Çörekçioğlu Luffy @Sir Crocodile
Bilerek Semih dedim.
@Roronoa Zoro
Çaktırmadan Zoro öveyim dedim yakaladılar hemen.
Aşağıya yazıyorum kimler eksik.Doğru tırpan eksik reyix sjsjsjwjj
Onu iyi dedin bak, hahahaha.Luffy neden yok ben ona şaşırdım. İki sene aradan sonra en çok tekniği ona karşı gösterdi.
@kekomancer Sende az çakal değilsin. Bu anı bekliyormuş adam.
Zoro'nun da yanında üç kılıcı var içlerinden biri Enma.Lütfün yani bilalin üç kişi ile bir gemi halledecek ama bu adam tek gemiyi halledecek ben buradan vurunca sinek kanadı xD
Ama Zoro bir söz söylemiş oradan destanlar yazmak büyük laf çakma sanatı xd
Algılara gel algılara üç kişi ile bir gemi batıran bilalin tayfası rahat durmuyor
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luffy yanına aldığı iki kaptanla beraber bir gemi batırırken Denjiro tek başına gemi batırır ama yorumlarda Zoro This Guy demiş diye laf yer işte budur operasyon ama kimse yemez ha bilesiniz