Logiaydı, ölmedi demesini çok istiyorum. Atom bombası yemiş Pell var sonuçta. Umudu kaybetmemek lazım, en azından bu arc için.Bence vazgeç bu hayalden, ama sonraki üye kadın olsa iyi olur. Tayfada çok erkek var bence.
Logiaydı, ölmedi demesini çok istiyorum. Atom bombası yemiş Pell var sonuçta. Umudu kaybetmemek lazım, en azından bu arc için.Bence vazgeç bu hayalden, ama sonraki üye kadın olsa iyi olur. Tayfada çok erkek var bence.
Ceaser direk kalbine bıçak sapladı. Yine de belli olmaz.Logiaydı, ölmedi demesini çok istiyorum. Atom bombası yemiş Pell var sonuçta. Umudu kaybetmemek lazım, en azından bu arc için.
Wanda ya da sicilian( yaşıyorsa pedro) olsa daha iyi olacak sanki. Çünkü seri 5 6 yıla bitecek ve artık bu adamların güçlü kişilere ihtiyacı var ki zaten tayfa da baya güçlendi.( en begenmedigimiz nami, chopper ve usopp bile tamago seviyesi oldular). O yüzden umarım mink tarafından güçlü biri gelir.Caribou'da olmasın, Carrot'u tercih ederim. (Yeni üye olarak)
Bir mink ve bir Wano'lu samuray (Denjiro olsun isterim) tayfaya katılır.Wanda ya da sicilian( yaşıyorsa pedro) olsa daha iyi olacak sanki. Çünkü seri 5 6 yıla bitecek ve artık bu adamların güçlü kişilere ihtiyacı var ki zaten tayfa da baya güçlendi.( en begenmedigimiz nami, chopper ve usopp bile tamago seviyesi oldular). O yüzden umarım mink tarafından güçlü biri gelir.
Aynen samuraylardan da kawa- ashura ya da denjiro katilirsa tayfa efsane guclenir.Bir mink ve bir Wano'lu samuray (Denjiro olsun isterim) tayfaya katılır.
Denjironun görevi var Wano da onun olacağını sanmıyorumBir mink ve bir Wano'lu samuray (Denjiro olsun isterim) tayfaya katılır.
Ashura'yı alsınlar ya. Yeni dünya için böyle bir canavar lazım.Denjironun görevi var Wano da onun olacağını sanmıyorum
Ben istemem şahse. Zoro Sanji Luffy canavar üçlüsünün aynen devam etmesini isterim. Bunlar sanji zoro ayarında adamlar. Belkide daha güçlüAshura'yı alsınlar ya. Yeni dünya için böyle bir canavar lazım.
Jinbei de var. O uclu zaten bozuldu.Ben istemem şahse. Zoro Sanji Luffy canavar üçlüsünün aynen devam etmesini isterim. Bunlar sanji zoro ayarında adamlar. Belkide daha güçlü