Sanmıyorum direk "Kaido bilgiyi bizden öğrenmek istiyor" denmiş.Yada oden çorba olmadan önceki son sözleriyle alakalı bir şeyde sorabilir.
Sanmıyorum direk "Kaido bilgiyi bizden öğrenmek istiyor" denmiş.Yada oden çorba olmadan önceki son sözleriyle alakalı bir şeyde sorabilir.
Hyogoronun yerine liderlik yapıyor samuraylara. Bu göreve devam edeceğini düşünüyorumHangi görev (?), hatırlayamadım.
Evet malesef oda var daha tayfaya girmedi oda ölmüştür belkiJinbei de zoro sanji seviyesinde, hem böylece tayfadakilerin güçleri birbirlerine ne kadar yakın olursa tayfada o kadar dengeli olur.
Orochi'ye yaklaşmak için liderlik yaptı, Ashura'da liderlik yapabilir samuraylara.Hyogoronun yerine liderlik yapıyor samuraylara. Bu göreve devam edeceğini düşünüyorum
Tabiki yapabilir ama bence o devam edecekOrochi'ye yaklaşmak için liderlik yaptı, Ashura'da liderlik yapabilir samuraylara.
Bende ölmüş olabileceğini düşünüyorum ama tayfaya yakışıyor ölmemesini isterim.Evet malesef oda var daha tayfaya girmedi oda ölmüştür belki
Neyse işte bir tane Wano'lunun Luffy'lerle Raftel'e gitmesini istiyorum. Tayfaya yük olmasında kim olursa olsun.Tabiki yapabilir ama bence o devam edecek
Bense hiç yakıştıramıyorum torunlarıyla oynayan dede gibi duruyor tayfada. Keşke dıştan destek verseydiBende ölmüş olabileceğini düşünüyorum ama tayfaya yakışıyor ölmemesini isterim.
O kadar da yaşlı değil, hem tayfaya biraz olgunluk katar.Bense hiç yakıştıramıyorum torunlarıyla oynayan dede gibi duruyor tayfada. Keşke dıştan destek verseydi