Tayfaya bir tane balık yeter.Balık tezgahı mı açacaksın ?Tayfaya gelirse Kappa gelir.
Tayfaya bir tane balık yeter.Balık tezgahı mı açacaksın ?Tayfaya gelirse Kappa gelir.
Tayfaya bir tane balık yeter.Balık tezgahı mı açacaksın ?
Bölümü böyle okudum.
Sen bu Law`da ne buluyosun ya bırak şu vizyonsuzu sana yakışmıyor, kızıl yiğit Kid teame alalım seniAvatar ve yorum uyumu sldşajkdjas
Luffy ve Kid`inki saflıktan ama, Law sözde aklıbaşında olunca onun çırpınması ben de oynicam beni de alın aranıza ayarında kalıyorEgo kasan orada sanki bi Law'mış gibi algı yapmayın da. Hepsi çocuk gibi aradan çıkarmaya çalışıyor birbirini.
E.Oda o üçlü bir araya gelince bu şekilde aralarında sinerji sağlıyor. Yapacak bir şey yok.Luffy ve Kid`inki saflıktan ama, Law sözde aklıbaşında olunca onun çırpınması ben de oynicam beni de alın aranıza ayarında kalıyor
Anlamlı bir hikayeymiş ama, sevdim. : ))Tesadüf müdür bilmem ama Çince'de yılan çizmek ve ayaklar eklemek diye bir deyim varmış, gezinirken denk geldim. Ekstra iş yaparak işi berbat etmek anlamında bir deyim imiş.
Hikayesi şöyle bir şeydi, lordun biri bir festivalde yılan resmini ilk çizene şarap şişesi vaat etmiş. Adamlardan biri yılan resmini hızlıca çizmiş ve bakmış millet halen çiziyor, demiş ki ayak da ekleyeyim bari. O ayakları çizerken bir adam bitirmiş ve buna dönüp demiş, "Sen hiç yılanda ayak gördün mü? Çizdiğin şey yılan değil". Sonuçta asıl ilk bitiren olmasına rağmen ayak çizerek ödülden olmuş.
Tabi burada tamamen zıt bir anlama geliyor. Öyle paylaşayım dedim.