Böyle güzel bir bayan ile erkekler kapışmaz. Bence bayanlar saldıracak. Wanda, Carrot, Kikunojo, Nami, Robin. Eğer Hancock gelirse kesin Hancock vs Smoothie görürüz.Acaba Smoothie'yi kim alacak savaşta @Aiden
Böyle güzel bir bayan ile erkekler kapışmaz. Bence bayanlar saldıracak. Wanda, Carrot, Kikunojo, Nami, Robin. Eğer Hancock gelirse kesin Hancock vs Smoothie görürüz.Acaba Smoothie'yi kim alacak savaşta @Aiden
Mangada çizik bile yok. Animede var o sahne.2 sahne sonra Jack de Ashurayi yardı.İyi bakarsan sahnelere görürsün.
Mangada da hasar var ama dövüş sonrası gözükmüyor.Mangada çizik bile yok. Animede var o sahne.
Mangada hasar yok. Kaido kovalarken bile dikkatli bak bir çizik yoktur.Mangada da hasar var ama dövüş sonrası gözükmüyor.
Avatar ve yorum uyumu sldşajkdjasOrada Law`in hakettiği cevap abi beni dövdüler dediğinde seni pezevenklerin elinden aldım olmalıydı da işte bizim Luffy şeker çocuk ego kaprislerine girmez Law gibi
Ego kasan orada sanki bi Law'mış gibi algı yapmayın da. Hepsi çocuk gibi aradan çıkarmaya çalışıyor birbirini.Orada Law`in hakettiği cevap abi beni dövdüler dediğinde seni pezevenklerin elinden aldım olmalıydı da işte bizim Luffy şeker çocuk ego kaprislerine girmez Law gibi
Kan alıyor Ashura'dan ama bunu yara gibi göstermemiş. Çizim hatası deyip geçmek gerek.Mangada hasar yok. Kaido kovalarken bile dikkatli bak bir çizik yoktur.