Ben karaktere laf atma peşinde değilim ama senin bu kesin ölürdü netliğin Law fanlığından... Lawu övme çabalası işte Luffynin hayatını kurtardı gibisinden... Lawun o zaman ki yardımı sayesinde bugün ittifakın temelleri atıldı. Mugiwaraların kalplerini söken adam yoksa Law... Yani bir de öyle bir yazmışsın ki sanki ameliyatı Shanks yapacak, Benn beckman bezle ter silecek, Lucky roo gerekli eşyaları getirecek... Gemi de doktor ve çer çöp bir sürü adam var yahu...Kendi çıkarları için kurtarmadı. İçgüdüsüyle hareket etti. Sonuçta kendi bir doktor. (Wano'da da bunu Hawkinse'e diyor.) Ivankov bile Law'ın iyi birisi olduğunu anlıyor da siz hala anlayamıyorsanız bilemem tabi.
Shanks ve ekibi savaş alanında durumumu ele alacak, Luffy'i ameliyat mı edecek? Law, Luffy'i aldığı gibi çok beklemeden başladı ameliyata. Ve Law olmasa net ölürdü. Ameliyattan sonra bile yaraları tekrar açılırsa yaşayacağını garanti edemiyordu. Karakteri sevmiyorsunuz diye boşuna sağlı sollu bir şeyler aranma. Çünkü bunlar gereksiz, bayat hamleler.
Edit: Law bu kadar yardım sever bi vatandaş ise Kide yardım edip kolunu kurtarsaymış zamanında...
Edit2: Sırf bu D muhabbetinden kurtardıydı sanki Luffyi öyle hatırlıyorum.
Son düzenleme: