Evet, sadece dağlıyor. Delmiş olsa, öldürürdü.Aynen Luffy'nin göğsü dağlıyor ama baya yakıyor ki Law ciddi bir ameliyat yapıyordu.
Evet, sadece dağlıyor. Delmiş olsa, öldürürdü.Aynen Luffy'nin göğsü dağlıyor ama baya yakıyor ki Law ciddi bir ameliyat yapıyordu.
Kendi çıkarları için kurtarmadı. İçgüdüsüyle hareket etti. Sonuçta kendi bir doktor. (Wano'da da bunu Hawkinse'e diyor.)Law kendi çıkarları için kurtarmış Luffyi belli. Bu arada net ölmezdi. Shanksın doktoru olmadığını düşünüyorsan ya da iyileştirecek birinin bir şey diyemem tabii...
Sargiya gerek yoktu ama. Jack'i sara sara dolmaya cevirdiler üstüne kipirdamayin efendim diyorlardi.2 sahne sonra Jack de Ashurayi yardı.İyi bakarsan sahnelere görürsün.
Linlin'in tayfası sağlam. Sadece Linlin'i arıyorlardı. Gerçi o korkaklar geri dönüp koltuk sevdasına bile düşmüş olabilirler.Kid büyük avantaj olacak. Bütün silahları çekecek düşmanlardan.
Düşman silahsız savaşmak zorunda kalacak ve samuraylar hepsini rahatlıkla kesecekler.
Benim düşündüğüm herkes BM tayfasini konuşmuş ama orada sadece BM var. Tayfanin wano ya girişi henüz gösterilmedi de olmadı da bilgidim kadarıyla.
Sadece apoo geldi. Savaş sırasında ayrıca X Drake ya kenardan izleyecek ya da Luffy ler tarafinda yer alacak.
Donanmadan olduğu ortaya çıkmaması için savaşa müdahil olmayabilir. Bunu da bilse bilse yine akıl üstadı Law biliyordur.
BM tayfası olmayabilir bu savaşta... Sadece BM nin kendisi olabilir.
Ayrıca inuarashi henüz piyasa da yok. Jinbe acaba sağlıklı mı? Denizin dibine kaçabildiler mi?
2 sahne sonra Jack de Ashurayi yardı.İyi bakarsan sahnelere görürsün.
Kid apoo'yu tekler. Brook la eşleşmesi daha mantikli olur. Hem iki müzikçi hoş bir karsilasma olurApoo vs Kid kesin.
Kanjuro vs Kinemon kesin.
Tekler mi? Kid, tek atabileceği biri ile mi ittifak kurdu?Kid apoo'yu tekler. Brook la eşleşmesi daha mantikli olur. Hem iki müzikçi hoş bir karsilasma olur