Law'ı kurtaran kişi Denjiro çıktı galiba. Onun dışındakiler pek çıkmadı gibi.Adamın dediklerini ben Taycadan çeviriyorum. İngilizce bilmiyor. Yanlış anlamış da olabilirim.
Law'ı kurtaran kişi Denjiro çıktı galiba. Onun dışındakiler pek çıkmadı gibi.Adamın dediklerini ben Taycadan çeviriyorum. İngilizce bilmiyor. Yanlış anlamış da olabilirim.
Seninki hemen acımamış, kesmiş valla xdKancık Kanjuro, bedel ödeyeceksin.
Kalbim küt küt. Kendime gelip spoilere bakmam lazım. Resim gördüm sadece. Yolunu gözlediğim gelmiş.Law ile Kid baya ıslak onlar önceden orada olmuş olabilirler Luffy sonradan çıkmış olabilir... Bunlar nasıl orada buluştu bende onu anlamadım... Ya da her şey Law ın planı @Ölüm Cerrahı Law
Yağmur?Niye ıslak bunlar :/
Dokuz Kın'ın suratları tam onun dediği gibi çıktı, ama sahne olarak söylemiş. Dediğim gibi yanlış ya da eksik çeviri olabilir.Law'ı kurtaran kişi Denjiro çıktı galiba. Onun dışındakiler pek çıkmadı gibi.
Aahahahahahahha Denjiro ile Law plan yapmış diyollar sladkjajshdnaKalbim küt küt. Kendime gelip spoilere bakmam lazım. Resim gördüm sadece. Yolunu gözlediğim gelmiş.
Ray-san bu üçlüyü Sabaody'de beraber dışarıda görünce bu görüntü hoşuma gitti dediydi. Ah ah geliyor 3lünün kasıp kavuracağı sahneler.Seçmece bunlar seçmece!
Yapar, yapar. O Denjiro biliyor kimin aklı çalışıyor plan yapmada iyi zeki falan diye. Şuan hypelandım ben sanki. Çok mutlu oldum yarimi gördüm.Aahahahahahahha Denjiro ile Law plan yapmış diyollar sladkjajshdna