Yonkou tanklayan ChopperBir mink. Ve minklerin ne kadar güçlü olabileceğini de gördük. Bu zamana kadar göstermemiş olabilir. Ama hiç sanmıyorum Chopper daha güçlü değil!!!
Yol üstü Hawkins'in teklediği Bepo
Yonkou tanklayan ChopperBir mink. Ve minklerin ne kadar güçlü olabileceğini de gördük. Bu zamana kadar göstermemiş olabilir. Ama hiç sanmıyorum Chopper daha güçlü değil!!!
E.Oda aynı şekilde devam ettirirse bende minklerin yüz karası derim emin ol. Şuan biraz daha rahat konuşabiliyorum. Çünkü güç ihtiyacımız var. Ortada mink var. Minklerin bilinen gücü var. Nasıl bahsedildiklerini biliyoruz. Saçma sapan Bepo'yu da trollemez herhalde. Buraya kadar trollediği yeter.Jrtjrjekelekrjrleşeş he ağlarım he
Law'ın hapse atılması için tayfasının yakalanması gerektiğini söyledim. Hani başka türlü Law'ı yakalamak mümkün olmuyor da. Hele ki Hawkins tarafından.Yonkou tanklayan Chopper
Yol üstü Hawkins'in teklediği Bepo
Chopper >LawLaw'ın hapse atılması için tayfasının yakalanması gerektiğini söyledim. Hani başka türlü Law'ı yakalamak mümkün olmuyor da. Hele ki Hawkins tarafından.
Oda gram pişmandır ha şimdi öyle vs soktuğuna ... 2 sene sonra ağlar sdllaskdaşlsAynen reyiz Oda’nın kalemini bile iplerle kontrol edip gazetesini aldı.Ama lanet plot armor olunca işlemiyor işte böyle yöntemler.
Krdş kastı forum bir çık sen..Ona bırak Zoro Sanji gibi adamı, Usopp bile biat etmez. Liderlik fasfı yok Lowda :d
İnari saçmalamaları vol:545854654655Ha buna mı laf atayım
Chopper Bepo'yu brain point ile indirirLaw'ın hapse atılması için tayfasının yakalanması gerektiğini söyledim. Hani başka türlü Law'ı yakalamak mümkün olmuyor da. Hele ki Hawkins tarafından.
Ya ya Law, Zou'ya gidin derken de öyle olmuştu dimi.Ona bırak Zoro Sanji gibi adamı, Usopp bile biat etmez. Liderlik fasfı yok Lowda :d
Chopper > ZoroChopper >Law
Ben buna tamamımChopper > Zoro
Sorun yok o zaman.Ben buna tamamım