Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 974: Onigaşima’ya Doğru!

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son sahnede Oda güya şöyle bir artistlik yapmış.Deniz bizim işimiz samuraylar siz anlamazsınız orada nasıl dövüşüleceğini biz anlarız gibisinden vermiş paneli.Siz denizde yüzme bilmeyen biri gibi olursunuz demeye getiriyor işte yazar ve üçlüye hava kasıyor. :D Ancak şu var birinin denizaltısı var tuzu kuru küçümsemeyin diye konuşabiliyor.Ana karakter de hayatında kürek çekmiş yelkenler fora tarzında talimat vermiş değil.Varsa da biz görmedik Nami denizci kaptan misafir gibiydi.Anca gitmiş adalara tatil yapıp bossla dövüşmüş.Bu adamı önder yapıp korsanlık dersi verdiriyor güya denizde ne desem bilemedim. :D
Hadi hadi kabul et sen de etkilendin :hhh:
 
Law'ı severim. Malum fotoğrafta olmayı da sonuna kadar hak ediyor. Ancak tayfası hiç güçlü bir imaj çizmiyor maalesef. Law sayesinde barınmışlar. Umarım şaşırtırlar.
Haklısın. Çok doğru. Bepo'yu da zaten şuan mink diye savunuyorum. Çünkü minklerin güçlerini gördük az çok. Bepo küçük yaşlarda form kullanmaya başlıyor. Mantıken şuan Carrot'tan daha iyi olması lazım. :bilmem:
 
Odanın tutarsızlıkları yüzünden ilk kötüye verdim vicdanım el vermedi iyi dedim. Ulan mükemmel bölüm be. Big mom olmasa herhalde vs eşleşmelerine yetecek kadar adam var ve kaido düşse akıllarda düşmesi saçmaydı demeyecektik.Cuk oturuyordu her şey. Kaido'yu nasıl düşüreceğini bilmem diyen oda toplamış olacaktı. Ama Bigmom'ı niye dahil edersin be adam. Tek çare kalıyor. Oyajinin tayfa gelecek. Hem geçmiş anılarının hatırına onlarda birşey yapacaklar hem de Big mom'u tutacaklar. Onun dışında kim gelirse gene sıçacak. Çünkü Oyaji tayfası dışında bu adaya gelen herkese bir neden verilmeye çalışılsa bile saçma bir nedenden gelmiş olur. Eğer marcolarda gelirse büyük cümbüş olur. Marineford falan hikaye kalacak. 2 yonkou aradan çıkartılırsa 5 yıl içinde bitirebilecek konumada gelir. Wano daha en az 1 buçuk sene daha sürecek gibi görünüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık