Hawkins bu ve 2 diğer yancıyı tek başına paket etmişti.Bir mink. Ve minklerin ne kadar güçlü olabileceğini de gördük. Bu zamana kadar göstermemiş olabilir. Ama hiç sanmıyorum Chopper daha güçlü değil!!!
Hawkins bu ve 2 diğer yancıyı tek başına paket etmişti.Bir mink. Ve minklerin ne kadar güçlü olabileceğini de gördük. Bu zamana kadar göstermemiş olabilir. Ama hiç sanmıyorum Chopper daha güçlü değil!!!
Üzülme be ablam O da güçlenir. Umarım...Değil. Canavar form vs. Sulong form atsınlar bakalım.
Carrot'u da gördük ki Bepo, Carrot'tan daha tecrübeli bu formda. Yıllardır kullanıyor.
Law'ı hapse tıkmak için yol çizildi. Meyve avantajından Law'ın yakalanma olayı nereden baksan düşük yani. Hawkins yiyorsa tek başına yakalasaydı bu adamı. Tabi o güç yok onda.Hawkins bu ve 2 diğer yancıyı tek başına paket etmişti.
De git. Güçlü zaten. Formda bahse varım Carrot'tan daha iyi.Üzülme be ablam O da güçlenir. Umarım...
Evet cevap veriyor ama samuraylarla kıyas da var sizin işiniz değil denizler demeye getiriyor o söz birazda.Law da samuraylara denizden anlamıyorsunuz gibisinden konuşuyor öncesinde çünkü.Bana da garip geldi kaptan hiç öyle denizlerden anlayan denizci kaptanı gibi davranmadığı için Nami yapıyor o işleri.Ama aslında Luffy’nin direktifleri vermesi lazım böyle şeylere pek yer vermedi seride.Orada kaido'nun tayfaya cevap veriyor. Biz kayıkla gelen samurayları öldürmeye gelmiştik karşımıza korsanlar çıktı diye ağlıyorlar, cevabı da saçmalama denizde samuraylarla değil korsanlarla savaşırsın.
''Bu'' derken ayıcığı kastettim Law'ı değil. Law'ı paket etmek için daha önce yakalanmışlardı üçü de.Law'ı hapse tıkmak için yol çizildi. Meyve avantajından Law'ın yakalanma olayı nereden baksan düşük yani. Hawkins yiyorsa tek başına yakalasaydı bu adamı. Tabi o güç yok onda.
Biliyorum. Law'ı hapse tıkmak için yol işte. Tayfası yakalanmadan Law'ı hapse sokabilecek yol yoktu. En azından Hawkins için o yol hiç yoktu.''Bu'' derken ayıcığı kastettim Law'ı değil. Law'ı paket etmek için daha önce yakalanmışlardı üçü de.
Tamam ya kızmaDe git. Güçlü zaten. Formda bahse varım Carrot'tan daha iyi.
Bana tayfayı da savundurttunuz ya. Tek vasıflı varsa o da Bepo çıkacak zaten. Sebep mink oluşu.Tamam ya kızma
Hayal kurmak da güzelBana tayfayı da savundurttunuz ya. Tek vasıflı varsa o da Bepo çıkacak zaten. Sebep mink oluşu.