Belki gelmiştir de tayfanın yanındadır.Meh hiç olmadık yerden çıkar bu arc şimdi saçma sapan askdjdhash
Belki gelmiştir de tayfanın yanındadır.Meh hiç olmadık yerden çıkar bu arc şimdi saçma sapan askdjdhash
Fb de çok uzundu ya ben hala Smothieler ne yapıyor oradayım, adam unuttu herhalde onları xdBelki gelmiştir de tayfanın yanındadır.
Bunu ben diyecektim ama başka bir konuda.Ölmek isteyip de öldceğim yer diyip de birilerine ihanet etmeyen olmadı seride.Jinbe koca anaya onun bakış açısından ihanet Law yine aileye ihanet etti bir başka açıdan.Kaido kalıyor geriye onu merak ediyorum acaba geçmişinde neler yaptı.Dalavereye meyilli zaten.Ölmüş olsa da bi şok etkisi geçirsek. İşte yapmaz Oda.
Seride ölmemek için ölmeyi istemek gerekiyor. Bknz. Jinbe/Kaido/Kanjuro
Genelde oylama arasında bölüşmüş olunurdu. Fark olmazdı fazla. Şuan iyi butonu fark atıyor.Fb de çok uzundu ya ben hala Smothieler ne yapıyor oradayım, adam unuttu herhalde onları xd
Haha. Bakalım Kaido kimden ne beklerken ne buldu.Bunu ben diyecektim ama başka bir konuda.Ölmek isteyip de öldceğim yer diyip de birilerine ihanet etmeyen olmadı seride.Jinbe koca anaya onun bakış açısından ihanet Law yine aileye ihanet etti bir başka açıdan.Kaido kalıyor geriye onu merak ediyorum acaba geçmişinde neler yaptı.Dalavereye meyilli zaten.
Güzel detay.Sıralama;
Sol en düşük kafa ödülü
Orta en yüksek kafa ödülü
Sağ ikisinin arasında kafa ödülü
1. resim 200, 315, 300
2. resim 470, 1500, 500
Bu arada Kid'in bakışı öfkeden çok korkuya benziyor yav : )Bu saatten sonra o kaido geberecek başka yolu yok.
Olabilir mi acaba? İyi yakalamışsınKidin gemisindeki yumurtaya benzer şey Rogerin sanirsam. Big Momdan aldığı şey bu mu acaba