Mangadenizi çevirdi geçen haftayı973 ve 974.bölümlerin neden Türkçesi yok ? Varsa da nerede acaba
Ortamlarda ''Gama knife dofu bitirdi'' dersin ama klsfhlshdfBunu yeni görüyorum.Ben bir bardak gamma alayım bizde mide sağlam biliyorsun koymaz bize hatta büyük bardak olsun. Seninki artistik patinaj pozu vermiş ama Kaido vurunca yine ağlamazsa iyidir.
Marco değil de Izo, Vista, Jozu falan gelmesini bekliyorum ben. Marconun dediği gibi bizden birine bir şey olduğunda dünya bilmeli diyordu. Tayfalarindan hem Oden, hem Tokiyi harcadilar. Gelirler benceMarco ve Neko savaşa biraz geç katılacak sanırım. Direkt savaşa gidiyoruz şeklinde bir algı oluşmuş ama asıl olay başlayana kadar en az 6-7 bölüm daha bekliyorum.
O kadar büyük bir beklentim yok ama gelirlerse hem nostaljik olur hem de "Mf'yi gölgede bırakacak savaş" deyişi yerini bulmuş olur. Güzel olur. Marco çocukları toplasın; yakışır.Marco değil de Izo, Vista, Jozu falan gelmesini bekliyorum ben. Marconun dediği gibi bizden birine bir şey olduğunda dünya bilmeli diyordu. Tayfalarindan hem Oden, hem Tokiyi harcadilar. Gelirler bence