Kitabelerde kehanet yazar, Naruto'da da Uchiha tabletinde yazıyordu. :/ Bari Oda uymasaydı bu Japonların seçilmiş kişi fetişine.800 yıl öncesinden zaman yolculuğu yapabilen birisi geliyor ve bunu özellikle kitabeleri yazan heriflerin memleketine gönderiyor
Benzeri Nardo-Saske de olunca kıyamet kopuyor aynısının bu bölümlerde de olması lazımdı.
Sonra Lütfü tabii ben KK olacağım diye gezer tabii. Sözde diğer novalarından şansı var xD
Aynı rotadan gitmeyince bile lolo oluyorsun *******.
Üstüne beklenen adam zımbırtısı da çıkınca ha Kurbağa kehaneti Nardo ha Joy Boy Lütfü :S
Bu resme bir anlam veremedim ama içimi ürpertti. :/
İnşallah reenkarne çıkmaz. Her güç aktarımı reenkarne demek değildir.Yalnız Lütfü, Joy boyun reenkarnasyonu ise geçmiş olsun.
Öyle deme ama bunların bi filmi var düellocular diye herifler yıllarca dövüşmüşte birbirini öldümemiş sonra hadi barışalım demişler tabi nasılsa yıllarca düellolarıyla halkı katakulliye getirip karizmayı yapmışlar bütün hatunları biz şöyle düello ederiz böyle kapışırız diye tavlamışlar sonra yaşlanıncada hadi barışak demişler.Çoğu da ölüyor ama.
Öyle bir şey yok.Luffy seçilmiş kişi falan değil.800 yıl öncesinden zaman yolculuğu yapabilen birisi geliyor ve bunu özellikle kitabeleri yazan heriflerin memleketine gönderiyor
Benzeri Nardo-Saske de olunca kıyamet kopuyor aynısının bu bölümlerde de olması lazımdı.
Sonra Lütfü tabii ben KK olacağım diye gezer tabii. Sözde diğer novalarından şansı var xD
Aynı rotadan gitmeyince bile lolo oluyorsun *******.
Üstüne beklenen adam zımbırtısı da çıkınca ha Kurbağa kehaneti Nardo ha Joy Boy Lütfü :S
Önceden tanışmışlığı falanda yok adamla. Ama panelin tamamı çevrilmiş mi orasını tam bilmiyorum. Sanki kaido birşey diyip oden o kısma cevap veriyor.Yani mantıklı olan bu. Öbür türlüsü mantıksız olduğu gibi Odeni mal yapar.
Bildiğin tek kral Edward Newgate olacak bu seride.İnşallah reenkarne çıkmaz. Her güç aktarımı reenkarne demek değildir.