Silinmiş Üye
Bence de ne kadar güçlenirsen güçlen engelleyemeceksin anlamında diyor.Umarım Kaido’ya ne kadar güçlenirsen güçlen bir işe yaramayacak anlamında demiştir bu lafı Oden. Yoksa öbür türlüsü :/
Bence de ne kadar güçlenirsen güçlen engelleyemeceksin anlamında diyor.Umarım Kaido’ya ne kadar güçlenirsen güçlen bir işe yaramayacak anlamında demiştir bu lafı Oden. Yoksa öbür türlüsü :/
İlkel tüfek tam aksine delikanlılıktır. Doldurması çok zor ve ıskalama şansın yüzde yetmiş falan.Kaido bile tüfek kullanıyormuş vay be
Ya yeter artık ne kaidou sevgisiymiş arkadaş. Adam nefes alsa woah diceksiniz.İlkel tüfek tam aksine delikanlılıktır. Doldurması çok zor ve ıskalama şansın yüzde yetmiş falan.
Ondan zaten düellolar onla yapılıyomuşya batıda heriflerde ölecek cesaret yok ikimizde birbirimizi ıskalar onurumuzu kurtarırız demişler heralde.İlkel tüfek tam aksine delikanlılıktır. Doldurması çok zor ve ıskalama şansın yüzde yetmiş falan.
La oğlum herhalde abartıyorum onu derken. Bu çocuk güçlenince geri döneceğim demedi mi? Dedi. Döndü mü? Hayır. Oradayken sorunu çözmeye kalktı mı? Hayır, peki neden çözmedi de kalktı gitti?Hadi Acenin olmayan kıça vurup kaçma işini kurguladın, göster desem dut yemiş bülbül gibi bakacan ama benim rüyalardan ne istiyorsun? Seninki kıçına vura vura kaçmadı da ben mi fantazisini kurguladım bilmem napolyon neyi oldum. Biri bir şey olmuşsa olmayanı uyduran olmuştur
Kardeş Kaido'yu sadece ben sevmiyorum. Oden'in hayatını bilmem ne yaptı Kaido!! Bildiğin adamın hayatının ailesinin hayallerinin ülkesinin içinden geçti. Fakat Oden bile aşkla ve sevgiyle "Güçlen yiğidim" dedi Kaido'ya.Ya yeter artık ne kaidou sevgisiymiş arkadaş. Adam nefes alsa woah diceksiniz.
Oda resmen kavga etmeyin kardeşsiniz geyiği çevirmiş. Yaşlı kadın için özür dilemeler falan.Ben hala inanamıyorum. Kahretsin.
Çoğu da ölüyor ama.Ondan zaten düellolar onla yapılıyomuşya batıda heriflerde ölecek cesaret yok ikimizde birbirimizi ıskalar onurumuzu kurtarırız demişler heralde.
Ya Kaido ne derse desin de, Oden niye öyle diyor; orasını çözemedim. Neyse, bölüm çıksın da anlarız.Oda resmen kavga etmeyin kardeşsiniz geyiği çevirmiş. Yaşlı kadın için özür dilemeler falan.
Yani mantıklı olan bu. Öbür türlüsü mantıksız olduğu gibi Odeni mal yapar.Bence de ne kadar güçlenirsen güçlen engelleyemeceksin anlamında diyor.