Wano için konuşuyor dünya için değilBen yenemediysem kimse yenemez demek nedir?Wb'yi Roger'ı görmüş adamın böyle saçma bir cümle kurması...
Wano için konuşuyor dünya için değilBen yenemediysem kimse yenemez demek nedir?Wb'yi Roger'ı görmüş adamın böyle saçma bir cümle kurması...
Oden burada 9 yaşında ve elindeki kılıca bak.Yeni mi bu?
Enma var. Çocukluğundan beri kullanıyormuş. Ne demek istiyorsun yani, anlamadım?Oden burada 9 yaşında ve elindeki kılıca bak.
Oden'de doğuştan haki olduğunu düşünüyorum. Kızgın yağa bu kadar dayanması bu sayede olmuştur.Enma var. Çocukluğundan beri kullanıyormuş. Ne demek istiyorsun yani, anlamadım?
Nedense hatırlayamadım bu sahnenin nerede geçtiğini.
Çörekçi vs dnsÇörekçioğluLuffy kardeşim Kaido>Oden dediği için ban yemiştir. Oden seriye gelmiş en güzel 5-10 karakterden biridir ama Kaido eline verip yollamıştır Oden'i. Oden ülkesini ve sevdiklerini Kaido'ya karşı koruyamamıştır. 20 yıl boyunca Wano'nun tüm değerli kaynaklarını, iş gücünü, karılarını kızlarını Kaido ve Orochi sömürmüştür. Madem Oden Kaido'dan daha güçlüydü orada rakibini yenip durdursaydı. Seni unutmayacağız ÇörekçioğluLuffy
Hımm. Eğer Enma başından beri bu şekilde çalışıyorsa, öyle olması mantıklı olur. Ki, muhtemelen de öyledir. Bebekken ebesini de hakiyle mi uçurdu acaba?Oden'de doğuştan haki olduğunu düşünüyorum. Kızgın yağa bu kadar dayanması bu sayede olmuştur.
Zaten herkes de haki vardı yanlışım yoksa her insanda, sadece h.haki hariç diğerleri eğitimle çart çurt ile öğrenilip bilinçli halde kullanabiliyordu.Hımm. Eğer Enma başından beri bu şekilde çalışıyorsa, öyle olması mantıklı olur. Ki, muhtemelen de öyledir. Bebekken ebesini de hakiyle mi uçurdu acaba?
raftelden sonra, joy boy gelecek ülkeyi açmamız lazım diyor. yetmiyor ölmemem lazım diyor. ve mektupta tam 20 yıl sonrası diye bir de mektup bırakıyor, keşke seninle aynı dönem de yaşasaydım diyen 1 yıl ömrü olan bir roger var bir de orta da, joyboy diye luffyden bahsediyorlar gibime geliyor ve bu durumun beni rahatsız etmesinin sebebi joyboyun luffy olduğu gibi saçma sapan bir durumla karşılaşmak istemiyor olmam.Toki 20 yıl olayını Oden'in bıraktığı mektuptan öğreniyor. Geçmişe de kimseyi göndermez, meyvesi o şekilde çalışmıyor.