Sayıyı ben azaltmıyorum siz çoğaltıyorsunuz.Sayıyı çok vermişsin ya, biraz daha azalt onu.
Sayıyı ben azaltmıyorum siz çoğaltıyorsunuz.Sayıyı çok vermişsin ya, biraz daha azalt onu.
1 tık değildir o.Şuanki luffy oden'den 1 tık güçsüzdür muhtemelen. Herkes bu yeni hakisini küçümsüyor ama dıştan yok edilemeyen bir canavarı içten yok etmek büyük bir şey bence
Allah aşkına!!! O zamanlar milyon tane isim sayıyordunuz. Ne ara 2-3'e düştü. Yine bizim hatamız oldu...Sayıyı ben azaltmıyorum siz çoğaltıyorsunuz.
İleri silahlanmadan önceki Luffy için hayır.Şu anki Luffy'nin Oden'den güçlü olmuştur ama bence.Yani sana göre Oden=Luffy mi
Ahahaha Harbiden ya Arda bir tık daha karakterliymişİstiyorsan al kılıcı kafamı kes demiyor ama. Arda'nın adamlığı>Kaido'nun adamlığı.
Yani doğru baktığın zaman Ace 1.tümen komutanı olmuş.Ace>Oden.
İyi de, kimse Oden'in potansiyel olarak Luffy'den üstün olduğunu söylemiyor ki. Yaş ne alaka?Hala Luffy ile Oden kıyaslanıyor bana biri Oden'in Kaido ile kapıştığı dönemde ki yaşını söyleyebilir mi?
Saysana o milyon tane ismi merak ettim.Allah aşkına!!! O zamanlar milyon tane isim sayıyordunuz. Ne ara 2-3'e düştü. Yine bizim hatamız oldu...
Dalga mı geçiyorsun benle ?Tayfayı bilmem de Luffy reis coşacak, o kesin.
Evet, Oden de tek atardı. Aaa pardon ya, zaten denedi de atamadı di mi...
Bi an okurken birbirlerini öpecekler sandım tövbe tövbe. O kadar laf ettiğimiz Kaido nasıl duygusala bağlamış. Kardeşim o kadar seviyorsan gidip ülkesini sömürge yapma bence.Bunu çeviren kişi nasıl seriler okuyor bilmiyorum ama One Piece okumadığı belli.