Şimdi büyük savaş marineford desek Lütfü ana oyuncu tamam babalık ortada yok. Shanks,Karasakal veya Denizcilerden gelen olması lazım. Yanlış mı anladim acaba
Şimdi büyük savaş marineford desek Lütfü ana oyuncu tamam babalık ortada yok. Shanks,Karasakal veya Denizcilerden gelen olması lazım. Yanlış mı anladim acaba
Alta Luffy ile Zoro’nun resmini koymuştum silinmiş Muhtemelen bizim tayfadan bahsediyor Oden.Şimdi büyük savaş marineford desek Lütfü ana oyuncu tamam babalık ortada yok. Shanks,Karasakal veya Denizcilerden gelen olması lazım. Yanlış mı anladim acaba
İndirecek denmiş indirecekler denmemiş buradan yola çıkarak toplu Kaidoya girme planları suya düşmüştür diyebilir miyiz?Alta Luffy ile Zoro’nun resmini koymuştum silinmiş Muhtemelen bizim tayfadan bahsediyor Oden.
Kaido’yu da onlar indirecek diyor.İndirecek denmiş indirecekler denmemiş buradan yola çıkarak toplu Kaidoya girme planları suya düşmüştür diyebilir miyiz?
Manga kendiyle çelişiyor diyebiliriz sanırım gönül rahatlığıyla.Kaido’yu da onlar indirecek diyor.
Valla onu bilmem Jacqu’cuğum ama başından beri Luffy’nin tek almasına imkan yoktuManga kendiyle çelişiyor diyebiliriz sanırım gönül rahatlığıyla.
Biri tek alacaksa o Zoro'dur zatiValla onu bilmem Jacqu’cuğum ama başından beri Luffy’nin tek almasına imkan yoktu
Manganın son sayısını baz almayı tercih ediyorum ben bushidomValla onu bilmem Jacqu’cuğum ama başından beri Luffy’nin tek almasına imkan yoktu