Oden işte kendi çapında espri yapıyor herhalde :STam da bunun için uzatmıştır FB'yi yazacaktım ama yazmışsın.
Niye böyle bir şey diyor?
Oden işte kendi çapında espri yapıyor herhalde :STam da bunun için uzatmıştır FB'yi yazacaktım ama yazmışsın.
Niye böyle bir şey diyor?
Küreğimi hazırladım.Oden yazısına başladım. Ayrıca kütüphanede Wano Karakterleri isimli yeni bir bölüm açacağım.
Bu kadının meyvesi olgunlaştırma değil mi ? (Gerçi cansız eşyalar için) Meyveyi uyandırıp yanlışlıkla kendine dokunmuştur.Shibobu tırın altında kalsa bu kadar değişemezdi.
Başka türlü bu hale gelemez zaten.Bu kadının meyvesi olgunlaştırma değil mi ? (Gerçi cansız eşyalar için) Meyveyi uyandırıp yanlışlıkla kendine dokunmuştur.
Valla bana daha mantıklısı gelmiyor. Bu ablam ya dönemsel olarak şişti veya bu neden. Allah diğerlerini korusun diyelim ama wano hiyori hariç güzelini görmedim. O-tsuru bile çok değişmiş. Shinobu kıskançlıktan bütün memlekete kullanmış.Başka türlü bu hale gelemez zaten.
2 bölüme de hemen başlar zaten
10 bölümden önce bir beklentim yok.Başlar başlar Sabaody'nın Rövanşı Geliyor
Aynısını yazıcaktım önceden ama üç ihtimal var o yüzden yazmadım:Bu kadının meyvesi olgunlaştırma değil mi ? (Gerçi cansız eşyalar için) Meyveyi uyandırıp yanlışlıkla kendine dokunmuştur.