Mıncıklamadan anlayamazsın. Senin aklında "kılıç ustası yeea ondan sdjhshsh" olarak kalsın konuReyix manga mıncıklayıp ürettiğin teorileri altyapı olarak kabul etmiyoruz diye niye kızıyorsundfsfgdsghg
Mıncıklamadan anlayamazsın. Senin aklında "kılıç ustası yeea ondan sdjhshsh" olarak kalsın konuReyix manga mıncıklayıp ürettiğin teorileri altyapı olarak kabul etmiyoruz diye niye kızıyorsundfsfgdsghg
Kairoseki yoksa bu gereksiz kimseye tek atamazO Oda'nın ayıbı. Oden'e de aynı ayıbı yaptı. Sopayı ilk kez tadan teki yiyor..
Enma tek başına bir alt yapı. Kaido o kılıcı tekrar görünce ne diyecek diye düşünmek bile bir altyapıdır.Tamam işte.. Öyle aman aman bir altyapı yok yani ortada dimi?
800 yıl sonra gelecek kişi için onu diyor. Kaido'yu indirme olayı için onlar diyor.A figure diyor çeviride bir sıkıntı var bence.
800 yıl öncesi yetmedi bir de sonrası mı çıktı800 yıl sonra gelecek kişi için onu diyor. Kaido'yu indirme olayı için onlar diyor.
Aynen onu farkettim düzelttim sonra.800 yıl sonra gelecek kişi için onu diyor. Kaido'yu indirme olayı için onlar diyor.
Bu efekti çokça kullanıyor ashura'nın çiziği bayağı yarma tabii lakin Jack ciddiyetini bozmayınca öyle yıkama yağlama durumu oluşmuyor.Dövmesinin yanında olunca ve sonrasında yara izi görmeyince fark edemedim onu. xd
800 yıl sonrası şimdi işte.800 yıl öncesi yetmedi bir de sonrası mı çıktı
Vahh yavrummm kıyamam sana ben...Enma tek başına bir alt yapı. Kaido o kılıcı tekrar görünce ne diyecek diye düşünmek bile bir altyapıdır.