Hain kim mdl xdHer başlığı gördüğümde aynı şeyleri diyorum. Oden'e üzüldüm ama başlık güldürüyor.
Hain kim mdl xdHer başlığı gördüğümde aynı şeyleri diyorum. Oden'e üzüldüm ama başlık güldürüyor.
Shanks boş bir meyveyi taşıyacak biri değil ama nasıl bulduğu muamma. Son adaya çıkmamıştı. Tayfa üyeleri de birşey söylememiş olabilir. Geçmişten bi haber belki. Roger'a benzerliğinden verdi şapkayı muhtemelen.O değil de bu Joyboy gomu meyvesinin sahibiyse ve Shanks da bunu bildiği için Luffy’ye şapkayı verdiyse bu Odanın tüm op takipçilerine en büyük kazıklarından biri olur ve büyük sıvar.
Luffy tam anlamıyla da Roger değil ama bence de iradesi üzerinden bu tercihi yaptı. Söylediğim bir çekince sadece.Shanks boş bir meyveyi taşıyacak biri değil ama nasıl bulduğu muamma. Son adaya çıkmamıştı. Tayfa üyeleri de birşey söylememiş olabilir. Roger'a benzerliğinden verdi şapkayı muhtemelen.
Gomu meyvesi sahibi olduğu için verse hemen verirdi şapkayı. Ama ayrılırken verdi.O değil de bu Joyboy gomu meyvesinin sahibiyse ve Shanks da bunu bildiği için Luffy’ye şapkayı verdiyse bu Odanın tüm op takipçilerine en büyük kazıklarından biri olur ve büyük sıvar.
Joy Boy ismi, Roger'in hazineyi görünce gülmesi ve adaya Laugh Tale demesi, D.'nin gülümsemekle bağdaştırılması ve alttaki Oda açıklaması. En saçma, en gülünç meyve.O değil de bu Joyboy gomu meyvesinin sahibiyse ve Shanks da bunu bildiği için Luffy’ye şapkayı verdiyse bu Odanın tüm op takipçilerine en büyük kazıklarından biri olur ve büyük sıvar.
R : ONE PIECE'te bu günlerde ardı ardına Luffy'nin meyvesinin rakip olamayacağı çok güçlü meyveler çıkıp duruyor, ana karakter olarak meyvelerin arasında en güçlüyü alması gerekiyor diye hissediyorum, neden ona baya zayıf görünen lastik meyvesini verdin ?
E.Oda : Ahaha doğru ! Diğer güçlü ve havalı yetenekleri görünce neden böyle yaptığım tam bir gizem gibi duruyor. Cevap çok basit, en saçma yeteneği seçtim. Baş karakter klasik olarak en güçlüyü alsaydı, bu kadar uzun süre devam edebileceğimden emin değilim. Hikaye ne kadar ciddileşirse ciddileşsin, Luffy uzayacak ve esneyecek. Bana her zaman etrafta saçmalama fırsatını veriyor. Benim yazmak istediğim manga bu.
Olası bir seçilmiş muhabbetinin lastik meyvesi üzerinden yürümesi diyorsun yani. Ama Roger'ın konuştuğu gibi bir çocuk muhabbeti falan filan yalan olur o zaman. Kader meyveyi bu çocuğun yemesini istemiş tarzı bir tesadüfler zinciri olur öyle. O kadar tesadüfi bir şey olmaz herhalde.O değil de bu Joyboy gomu meyvesinin sahibiyse ve Shanks da bunu bildiği için Luffy’ye şapkayı verdiyse bu Odanın tüm op takipçilerine en büyük kazıklarından biri olur ve büyük sıvar.
Oda'nın neden olayları uzattığı belli oldu.Joy Boy ismi, Roger'in hazineyi görünce gülmesi ve adaya Laugh Tale demesi, D.'nin gülümsemekle bağdaştırılması ve alttaki Oda açıklaması. En saçma, en gülünç meyve.
Ben bağlarım şimdi mevzuyu da şom ağızlılık yapmayayım.Gomu meyvesi sahibi olduğu için verse hemen verirdi şapkayı. Ama ayrılırken verdi.
Sen de isteme bunu bak, Zoro da yancısının reenkarnasyonu olur görürsün dünü bugünü!Joy Boy ismi, Roger'in hazineyi görünce gülmesi ve adaya Laugh Tale demesi, D.'nin gülümsemekle bağdaştırılması ve alttaki Oda açıklaması. En saçma, en gülünç meyve.
Umalım da sonunu böyle basit ve sığ bağlamasın.Olası bir seçilmiş muhabbetinin lastik meyvesi üzerinden yürümesi diyorsun yani. Ama Roger'ın konuştuğu gibi bir çocuk muhabbeti falan filan yalan olur o zaman. Kader meyveyi bu çocuğun yemesini istemiş tarzı bir tesadüfler zinciri olur öyle. O kadar tesadüfi bir şey olmaz herhalde.