Ama yine de kanjuronun çok saçma hareketleri var taa Dressrosaya dayanan.Hainin orada Oden'le birlikte cezaya yürümesinin ve hala numara yapmasının bir anlamını bulamıyorum reis. Hain olsaydı ayrılırdı onlardan. Zaten yapacağını yapmış.
Ama yine de kanjuronun çok saçma hareketleri var taa Dressrosaya dayanan.Hainin orada Oden'le birlikte cezaya yürümesinin ve hala numara yapmasının bir anlamını bulamıyorum reis. Hain olsaydı ayrılırdı onlardan. Zaten yapacağını yapmış.
Bu hainin bunu zorundalıktan yapma gibi bir ihtimali yok mu ? 9 kından olmasa bunlara yakın olan birinin koruma amaçlı olarak yapmış olabilir. Sevdiği kişiyi koruma amaçlı sonuçta hasar verilenler arasında hasır şapkalıların gemisi falan var. 9 kın duruyor ortada. (Gerçi şuan güncel olayları unuttuğum için saçma olma ihtimali de var.)Hainin amacı Oden ve yanındakilerin planlarını açığa çıkarmak. Oden ve adamları yakalanmış, yani hainin bir amacı kalmamış. Oden bunları sırtına almasa, hain yağın içinde pişecek. Mümkün değil.
Hainin amacı Oden ve yanındakilerin planlarını açığa çıkarmak. Oden ve adamları yakalanmış, yani hainin bir amacı kalmamış. Oden bunları sırtına almasa, hain yağın içinde pişecek. Mümkün değil.
Üç farklı olayda haine vurgu yapılıyor;Hainin orada Oden'le birlikte cezaya yürümesinin ve hala numara yapmasının bir anlamını bulamıyorum reis. Hain olsaydı ayrılırdı onlardan. Zaten yapacağını yapmış.
Hainin amacı Oden ve yanındakilerin planlarını açığa çıkarmak. Oden ve adamları yakalanmış, yani hainin bir amacı kalmamış. Oden bunları sırtına almasa, hain yağın içinde pişecek. Mümkün değil.
Aynı düşünce bende de var ama söyleyemiyorum.Hain Kinemon'un karısı
O ayarda kimseyi tanımadık. Kin'emon'un karısı vardı, bugünkü haline bakarsak yapmaz. Kikunojo'nun ağabeyi İzo var, o Wano'da değil. Raizo'nun kankası Şinobu var, onun hain olmadığı çok bariz. Diğer kınların yakın olduğu kimseyi görmedik zaten.Bu hainin bunu zorundalıktan yapma gibi bir ihtimali yok mu ? 9 kından olmasa bunlara yakın olan birinin koruma amaçlı olarak yapmış olabilir. Sevdiği kişiyi koruma amaçlı sonuçta hasar verilenler arasında hasır şapkalıların gemisi falan var. 9 kın duruyor ortada. (Gerçi şuan güncel olayları unuttuğum için saçma olma ihtimali de var.)
Hainden ziyade, casus vurgusu var. Buna uygun bir meyve gücü çıkabilir. Mesela Dressrosa'da gördüğümüz Görüş Meyvesi benzeri bir meyve olabilir.Üç farklı olayda haine vurgu yapılıyor;
Yirmi yıl önce tamam, söylediğiniz olur ama sonrasında da iki hadisede haine atıfta bulunulması bir hainin olmama ihtimalini neredeyse öldürüyor.
- 20 yıl önceki baskın açığa çıkıyor.
- 20 yıl sonra, bu bir ihtimal, Raizo'nun yeri ve Zo'ya ulaşmanın yolu canavar korsanlarına bildiriliyor.
- 20 yıl sonra baskın planı açığa çıkıyor.
@Roronoa Zoro İdam olayı ise belki de en sona hain kalacaktı, sonuçta yanan yağın kişiyi anında öldürmesi planlanıyordu?
Sence geçmişte ve bugünde planlar nasıl düşman tarafından biliniyor olabilir? Ben Apoo'nun meyve gücünden şüpheleniyorum.Şinobu için hain diyenler? Dokuz Kın'dan birisi hain diyenler? Ses verin.
Bu şekilde de olmaz. Hain/casus olayı hala devam ediyor çünkü. 9 kından hain çıkmaz. Zaten onların düşüncelerini de gördük Oden'le ilgili. Gerçekten Oden'e ağlıyorlar.Peki Kaido ona da söz verip tutmadıysa? Son dakka itiraf etmek yerine kendi derdine düşüp ağladıysa.. Oden'le ilgili geçmişleri sadece bize hatırlatılıyorsa. Mesela Kanjuro kendini kurtarma derdiyle ağlıyorsa?
Zor ihtimal bazı şeyleri oturtmaya çalışsa da yine oturmaz. Ama belli de olmaz kurgu işinde bocalamaya başladı Oda. Yine bir saçmalık yapabilir.
Kendisi saçma bir insandır belki.Ama yine de kanjuronun çok saçma hareketleri var taa Dressrosaya dayanan.
Yani böyle şeylere hiç gerek yok. Zaten Oden ve 9 kın yakalanmış. Tüm ipler Kaido'nun elinde. O platformda durması falan anlamsız. Zaten Oden onları saldıktan sonra üstlerine mermi yağdırdılar. Ya vurulsaydı? Kınların kaçarken Oden hakkındaki düşünceleri de belli.Üç farklı olayda haine vurgu yapılıyor;
Yirmi yıl önce tamam, söylediğiniz olur ama sonrasında da iki hadisede haine atıfta bulunulması bir hainin olmama ihtimalini neredeyse öldürüyor.
- 20 yıl önceki baskın açığa çıkıyor.
- 20 yıl sonra, bu bir ihtimal, Raizo'nun yeri ve Zo'ya ulaşmanın yolu canavar korsanlarına bildiriliyor.
- 20 yıl sonra baskın planı açığa çıkıyor.
@Roronoa Zoro İdam olayı ise belki de en sona hain kalacaktı, sonuçta yanan yağın kişiyi anında öldürmesi planlanıyordu?