Oraya takılma ya, ben başka bir konudan bahsettim. Dediğin gibi olursa da güzel olur.Beklenen kişiler diyor orda sadece bir kişiyi kast etmiyor bence luffy zoro kidd vs kaido bekliyorum.
Oraya takılma ya, ben başka bir konudan bahsettim. Dediğin gibi olursa da güzel olur.Beklenen kişiler diyor orda sadece bir kişiyi kast etmiyor bence luffy zoro kidd vs kaido bekliyorum.
Mektupta çoğul konuşsa da Oden direkt bir şahıstan bahsediyor. O da net Luffy'dir.Diğer bir ayrıntı da 1 kişiyi değil birden çok kişiyi işaret ediyor kadın, millet sadece luffy diye anladı ama öyle değil olay.
Ace de olabilirMektupta çoğul konuşsa da Oden direkt bir şahıstan bahsediyor. O da net Luffy'dir.
He mezardan çıkıp büyük savaşı bitirir Wanonun desteğiyle.Ace de olabilir
O iş Oda’nın işgüzarlığı.Saldırı yaparken b.haki kullanıyor savunma yaparken kullanmıyor gibiydi böyle bir saçmalık var serisini eğip büken mangaka. :/Babalık haki kullanamıyor deyince millet H. Haki o diyorlardı, adam haki kullanamıyormuş direkt üzücü
Alt edemeyecekti belki ama bu fiziksel gücü yetmediği için degil,işin içinde bir çok etken var.Oden ne yaparsa yapsın Kaido'yu alt edemeyeceğini anlamış, bu yüzden hiç direnmedi.
Acı gerçekler.