10 tane Entei birleşse bayağı büyük olur ama yine de çok etkilemez. Haklısın.3 ne lan 10 ace saldırsa adam bana mısın demez. Böyle güçlü kişilerde rakip sayının çok önemi yok. @Yubashiri-sama sanji sonrası şimdi samuraylar mı düşmanın?
10 tane Entei birleşse bayağı büyük olur ama yine de çok etkilemez. Haklısın.3 ne lan 10 ace saldırsa adam bana mısın demez. Böyle güçlü kişilerde rakip sayının çok önemi yok. @Yubashiri-sama sanji sonrası şimdi samuraylar mı düşmanın?
Yani uğraşmayı seviyorum ben tabi ama bilemedim.Karakter açıklamaları tırt olur ben yaparsam..... Bu ikiliye senin kadar hakkını veren biri zor bulunur
3 ne lan 10 ace saldırsa adam bana mısın demez. Böyle güçlü kişilerde rakip sayının çok önemi yok. @Yubashiri-sama sanji sonrası şimdi samuraylar mı düşmanın?
Chris ben Zoro hariç kılıç ustası sevmem. Kinemon'u insan olarak seviyorum sadece. Zoro hariç diğer tüm kılıç ustaları Oda onaylı çöptür. Çünkü Oda ne diyor? Zoro'ya küfür etmeyin.3 tane Ace aynı anda saldırırsa Oden ancak hisseder.
Fb yeni başladığında bir gece odeni rüyamda bu saç sakal şekli ile görmüştüm. Pat diye ortaya çıkmıştı.
Anne babasını öldürdüğü için shoguna suikast düzenleyen ıshıkava goemon da bu şekil çocuğunu kurtarmış. Saç şeklide benziyor kimden esinlenildiği belli oldu.
O azıcık ateş, Ace'nin ateşinden etkili işte.Chris ben Zoro hariç kılıç ustası sevmem. Kinemon'u insan olarak seviyorum sadece. Zoro hariç diğer tüm kılıç ustaları Oda onaylı çöptür. Çünkü Oda ne diyor? Zoro'ya küfür etmeyin.
Bu arada azıcık ateşten çığlık çığlığa kalan Oden'i 3 tane Ace çok rahat indirir.
Ace'in ateşini kıstas mı alıyoruz şimdi? Sanji'nin bacağı daha sıcaktır net. Oven'ı falan anmıyorum bile.O azıcık ateş, Ace'nin ateşinden etkili işte.
Gerçi büyük reis izin vermez......:S:SYani uğraşmayı seviyorum ben tabi ama bilemedim.
1.5?3 tane Ace kaç Doflamingo eder ?