nEAcaba ne zaman oden vs ace konusu açılacak
nEAcaba ne zaman oden vs ace konusu açılacak
Yetiş ya @Tombe !Bütün bu lafları tek tek yiyeceksiniz ya neyse....
Beni Ace'i desteklemek zorunda bırakmayın. Ace en azından ilmik ilmik kusursuz işlenmiş bir karakter.@Yubashiri-sama ateş seni çağırıyor.......
Direk bunu kopyala yapıştır yapmış. Güzel bulmuşsun
Anne babasını öldürdüğü için shoguna suikast düzenleyen ıshıkava goemon da bu şekil çocuğunu kurtarmış. Saç şeklide benziyor kimden esinlenildiği belli oldu.
Fb bittikten sonra açmalısın bence.....Beni Ace'i desteklemek zorunda bırakmayın. Ace en azından ilmik ilmik kusursuz işlenmiş bir karakter.
Sen aç yahu! VS konusu açmak titiz bir iş. Emek ve vakit istiyor. Üstüne herkesin Oden fanı olduğu ortamda zor o işler.Fb bittikten sonra açmalısın bence.....
Gerçi Oden tarafı ankette ezer gibi.........
3 tane Ace aynı anda saldırırsa Oden ancak hisseder.Sen aç yahu! VS konusu açmak titiz bir iş. Emek ve vakit istiyor. Üstüne herkesin Oden fanı olduğu ortamda zor o işler.
Karakter açıklamaları tırt olur ben yaparsam..... Bu ikiliye senin kadar hakkını veren biri zor bulunurSen aç yahu! VS konusu açmak titiz bir iş. Emek ve vakit istiyor. Üstüne herkesin Oden fanı olduğu ortamda zor o işler.
3 ne lan 10 ace saldırsa adam bana mısın demez. Böyle güçlü kişilerde rakip sayının çok önemi yok. @Yubashiri-sama sanji sonrası şimdi samuraylar mı düşmanın?3 tane Ace aynı anda saldırırsa Oden ancak hisseder.