Hepsi Toki'nin suçu. Adamı zorla Wano'ya getirdi o köy bizim köyümüzdür şarkısıyla bezdire bezdire. Yoksa WB'nin yanında hemşirelerle takılıyordu şimdiOden: Keşke Water 7'da doğmuş olsaydım. Allah kahretsin bu primitif pirinç bağımlılarını. Water 7 doğduğum yer olsaydı her gün işe giderken kahve içerdim. Lanet olsun Wano'ya ve Wanolulara. Yandım Allah kahretsin.
Toki tam dırdırla hayat karartan kadın modeli. Hiyori umarım öyle çıkmaz gerçi Zoro'nun bir kulağından giriyor öbür kulağından çıkıyor. Beyni olmadığı için gelen bilgiyi değerlendirmekten aciz. Sıkıntı yaratmaz dırdır Zoro'ya.Hepsi Toki'nin suçu. Adamı zorla Wano'ya getirdi o köy bizim köyümüzdür şarkısıyla bezdire bezdire. Yoksa WB'nin yanında hemşirelerle takılıyordu şimdi
Ha greater good diyorsun ama Oden'in greater goodluk hareketi yok bence.Odenin yaptığı beyinsizlikten bahsetmiyorum yaptığı fedarkarlıktan bahsediyorum. Yahu konu irade değil yaptığı. Naminin annesi ne yaptı? Ya da Dr. Hiluluk? Yaptıklarını küçümsediğimden değil yapılanın büyüklüğünden bahsediyorum. Örnek verirsek Pell var mesela Odene yakın. Şu da kesin değil yalnız top yekün bütün Wano ile saldırsa bile Kaidoyu yenecekleri...
Whitey-chan o anToki tam dırdırla hayat karartan kadın modeli. Hiyori umarım öyle çıkmaz gerçi Zoro'nun bir kulağından giriyor öbür kulağından çıkıyor. Beyni olmadığı için gelen bilgiyi değerlendirmekten aciz. Sıkıntı yaratmaz dırdır Zoro'ya.
Gözlerim kanadı zaten Beyazsakal'ı sevmem sapkınlığını iyice gün yüzüne çıkardın. Oden'en çorba yaparlarken şifayı hemşirelerle de arıyor. O değil de cosplayi yapan adamın yellow feverı tavan.Whitey-chan o an
Asıl şu malı kurtarıp wanonun başına bela etseydi sapkın olurdu.Gözlerim kanadı zaten Beyazsakal'ı sevmem sapkınlığını iyice gün yüzüne çıkardın. Oden'en çorba yaparlarken şifayı hemşirelerle de arıyor. O değil de cosplayi yapan adamın yellow feverı tavan.
Edward Bey idare etmekten anlar. Wano'yu himaye altına alsa sıkıntı kalmazdı. Oden'den tam kukla lider olur.Asıl şu malı kurtarıp wanonun başına bela etseydi sapkın olurdu.