Bir Luffy'deki plota bak, bir de şu adamdaki kör talihe, şanssız bedeviden beter çıktı bu Oden.
Adaletin yok Oda!:/
Adaletin yok Oda!:/
Adam kültürünü tarihini cilalıyor işte.Oda için güç dengesi hikayeden sonra geliyor bu çok net belli oldu. Olayları sırf şu olaya selam çakmak için bu kadar eğip bukmesi beni rahatsız etti açıkçası. Önceden seriye bu tarz şeyleri daha iyi yediriyordu. Şimdi ise çok belli oluyor.
Nami'nin annesinden girerim Doktor Hiluluk'tan çıkarım. Oden kadar güçlü olmasalar bile bu insanlara insanlık dersinde konusunda Oden sollar geçer.Fazlasını kim yaptı?
Naminin anası ne yaptı desene bana bi? Kişiye yaptıklarına değil toplum için yaptıklarını düşün. Ve çektiği zorluğu.Adam kültürünü tarihini cilalıyor işte.
Nami'nin annesinden girerim Doktor Hiluluk'tan çıkarım. Oden kadar güçlü olmasalar bile bu insanlara insanlık dersinde konusunda Oden sollar geçer.
unuttu bence 1.5 aydır luffy çizmiyor belki 2 ayAdam iyice yaşlandı gitmeyin üzerine. Yakinda luffy kim demez umarim.
Toplum mu? Wano orası Wano! Hangi toplumdan bahsediyorsun bi saniye? Çektiği zorluğu geç saydığım insanlarda da aynı irade hatta fazlası var.Naminin anası ne yaptı desene bana bi? Kişiye yaptıklarına değil toplum için yaptıklarını düşün. Ve çektiği zorluğu.
Benim bildiğim en son 955de çizmiştiunuttu bence 1.5 aydır luffy çizmiyor belki 2 ay
Odenin yaptığı beyinsizlikten bahsetmiyorum yaptığı fedarkarlıktan bahsediyorum. Yahu konu irade değil yaptığı. Naminin annesi ne yaptı? Ya da Dr. Hiluluk? Yaptıklarını küçümsediğimden değil yapılanın büyüklüğünden bahsediyorum. Örnek verirsek Pell var mesela Odene yakın. Şu da kesin değil yalnız top yekün bütün Wano ile saldırsa bile Kaidoyu yenecekleri...Toplum mu? Wano orası Wano! Hangi toplumdan bahsediyorsun bi saniye? Çektiği zorluğu geç saydığım insanlarda da aynı irade hatta fazlası var.