Bu Zorocular yok mu... Dokundukları yeri kurutuyorlar...Sen Odeni savundun sus. Milleti Oden’den soğutanlardan biri de bence sensin birader harbiden karakterden tiksindim sizin gibiler yüzünden
Bu Zorocular yok mu... Dokundukları yeri kurutuyorlar...Sen Odeni savundun sus. Milleti Oden’den soğutanlardan biri de bence sensin birader harbiden karakterden tiksindim sizin gibiler yüzünden
Ulan djfkfmdjdkslsEyyy İnari sen kimsin ya? Tiksindim kardeşim senin yüzünden’de tiksindim mesela. Yapmayın artık be yapmayın.
Fairy tailin bile kendi içinde belli miktarda tutarlılığı var.Bu (m)adam oden kendisiyle çelişebilen birisi.Vivi gibi mükemmel bir karakteri, ne olduğu, nereye bastığı, neyi ifade ettiği, neyi neden istediği belli olmayan, sırf capon diye boşa beleşe hayplanmış, basiretsiz Oden'le bir tutman gerçekten çok üzücü. Plot ilerlesin diye karakter yarattığı oldu da, ilk kez Fairy Tail seviyesinde bir şekilde yaptı bunu ne yazık ki.
Onu roronoa zoro ya da diğer modlar yaptı sanırım ama övgüyü kabul ederim tabii@Aiden Konu etiketi güzelmiş.
Wb peşimizi bırakmıyor, Rogerında işi düştü yoksa almazdılar.Wb ve Roger’ın Oden’e neden hayranlık beslediğini anlayan,çözebilen var mı?
Offf sen şimdi Zoro’dan ne tiksinmişsindir he artık hater olmuşsundur benim yüzümden.Bu Zorocular yok mu... Dokundukları yeri kurutuyorlar...
Hahahah Ulan de ve da ayırmaktan da tiksindim beUlan djfkfmdjdksls
O de ayrı karşim
Oda iyi kastı Kaido'yu tam bir pislik gibi göstermek için. Herhalde final dövüşü zamanı geldiğinde Luffy Kaido'yu döverken gaza gelip "tek yediği adamla arasındaki farkı nası böyle hemen kapattı yav xd" demeyelim diye falan...Oden ilk ortaya çıktıgı zamanki gibi kafasına ne esiyosa onu yapan adam gibi kalsaydı keşke. Şimdi hep bir dram herşey de bir dram cılkı çıkıyor. Düz, Oden gelir savaşırlar ve kaybederler olsa çok daha iyi olurdu.