Bu nasıl benden çıktı yav?Ahaha Z'nin yavuklusu yollu dersin sanmıştım xd
Ula bunlar hep senin altından çıktı biliyorsun değil mi? @Master of Puppets
Bu nasıl benden çıktı yav?Ahaha Z'nin yavuklusu yollu dersin sanmıştım xd
Ula bunlar hep senin altından çıktı biliyorsun değil mi? @Master of Puppets
Yubashiri dedi işinize geleni görüp işinize gelmeyenleri okumuyorsunuz herhaldeLa yan hesapsın diyen mi oldu? Bi tarafından bir şeyler uydurup millete sallıyorsun aha bak neredeymiş o yorumlar diye tartışılan konuyu atıyorum ben de, gayet basit aslında :
İyi ağladın cidden. Orochi'yi övdüğümüz için insanlığına tüküreyim dedin. Dev aynası falan üsluba bak hadi işine.Ben kimsenin yan hesabı falan değilim senin gibilerine cevap vermek için bide yan hesap mı açacağım? Kendini bu kadar dev aynasında görme hadi bak işine
Ben sana kıyamam ki..Herkes kavga ediyor senle de ben kavga edelim
Sen Odeni savundun sus. Milleti Oden’den soğutanlardan biri de bence sensin birader harbiden karakterden tiksindim sizin gibiler yüzündenHerkes aklına geleni yazıyor. Şimdi müdahale etsem ben kötü olacağım.
Haklısın susuyorumMoruk bırak allahından bulsunlar değmez...
Aynen.Oden idam edilirken bile acele edin işimiz gücümüz var diyebilen tamamiyle godoşlardan oluşmuş bir ülke.Yani dünyadaki ilk Oden fanı olarak gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim; Orochi kesinlikle kaliteli bir karakter. Kaido'dan çok daha fazla etkiledi beni. Bu Wano bok çukuru resmen. Keşke Oden evlatlarını ve karısını alıp Şabondi'de Ray-san'ın dükkanının yanına bir çorbacı açıp mutlu mesut yaşasaydı.