Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 971: Haşlanma Cezası

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani dünyadaki ilk Oden fanı olarak gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim; Orochi kesinlikle kaliteli bir karakter. Kaido'dan çok daha fazla etkiledi beni. Bu Wano bok çukuru resmen. Keşke Oden evlatlarını ve karısını alıp Şabondi'de Ray-san'ın dükkanının yanına bir çorbacı açıp mutlu mesut yaşasaydı.

Üye silindi 1004

Ben kimsenin yan hesabı falan değilim senin gibilerine cevap vermek için bide yan hesap mı açacağım? Kendini bu kadar dev aynasında görme hadi bak işine
İyi ağladın cidden. Orochi'yi övdüğümüz için insanlığına tüküreyim dedin. Dev aynası falan üsluba bak hadi işine.

MuzluYulafEzmesi

Başına gelenler genel olarak kendi ahmaklığından ötürü olduğu için öyle çok üzülemedim . Ayrıca kendi isteklerini gerçekleştirmek için Wano'yu sattığını da unutmadım . Yine de sempatimi kazandı bu bölüm . Birtakım hataları olsa da iyi kalpli bir insan . Bu durumlara düşmesi üzücü :/

Aha 9 kin a çöp demem için bir sebep daha ...Oden in kızı şehrin en büyük nataşasi olmuş daha Nedim ben

Yani dünyadaki ilk Oden fanı olarak gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim; Orochi kesinlikle kaliteli bir karakter. Kaido'dan çok daha fazla etkiledi beni. Bu Wano bok çukuru resmen. Keşke Oden evlatlarını ve karısını alıp Şabondi'de Ray-san'ın dükkanının yanına bir çorbacı açıp mutlu mesut yaşasaydı.
Aynen.Oden idam edilirken bile acele edin işimiz gücümüz var diyebilen tamamiyle godoşlardan oluşmuş bir ülke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık