Adamı bir kere gösterdi sonra keybetti.Yolu kaybetmiştir
Tilki önemli.Ushimaru tilkiyle konuşuyordur :d
Adamı bir kere gösterdi sonra keybetti.Yolu kaybetmiştir
Tilki önemli.Ushimaru tilkiyle konuşuyordur :d
Dur daha Denjiro görecez9 kını kınıyorum. Bölüm geldiğinde de durumlar böyleyse ben bu avatarı kaldırırım.
Haberleri yok belli. Oden kahveye gidiyorum diye çıkmış.Babası yanarken kitap okuyana bir şeyler derler ama neyse...
Yahahahaahhaah şekilciler sizi sen kevgir oldun bakalım Denjiro kaç yicek xd9 kını kınıyorum. Bölüm geldiğinde de durumlar böyleyse ben bu avatarı kaldırırım.
9 kınlık birşey yok hepsi bir olup king in yenmelei bile şaibeli olurdu9 kını kınıyorum. Bölüm geldiğinde de durumlar böyleyse ben bu avatarı kaldırırım.
Kaido şu an tam gücünde değil, adam intihara meyilli birisi Moria gibi kırılmış. xd+1 1vs1de kadiouyu kimse alamaz çünkü asla 1vs1 atmıyor
ee şimdi merak ettiğim şu :S Luffy Oden'in yapamadığını yapmasına rağmen zorlanırsa Kaidou çok çok daha güçlü mü olmuş olacak :T sonuçta Luffy hem Oden'in toplayamadıklarını topladı hem de kendi tayfası var hem de filosu var eğer elbafa saklanmıyorsa filo tabi :S içlerinden geçmeleri lazım yav.
Denjiro gelecekKaido şu an tam gücünde değil, adam intihara meyilli birisi Moria gibi kırılmış. xd
Geyiği bırakırsak cidden nasıl inecek merak konusu. Daha Bunun 'big Mom'ı var. :/ Filo gelse ne olur gelmese ne olur.