Güzel sahne.
Cidden bir ilk haha.Benim de görüşüm aşağı yukarı böyle. Akainu reisle kafa kafaya rahat girer gibi duruyor. Her arc yeni çıkan karakterleri amiral ilan etme festivali ilk kez amacına ulaşmış oldu. :/
Güzel sahne.
Cidden bir ilk haha.Benim de görüşüm aşağı yukarı böyle. Akainu reisle kafa kafaya rahat girer gibi duruyor. Her arc yeni çıkan karakterleri amiral ilan etme festivali ilk kez amacına ulaşmış oldu. :/
Daha makul sebepler bulabilirdi.Bullshit olaylardan bir tanesi ODA'nın büyük ihtimal zaman olayını tam hesaba katmamasından ulan biz bu 5 yılı ne yopak yov diyip Oden'i rezil etmesidir. Gereği hiç yoktu bence.
Oden-sama diye bağırıp arkadan kılıcı yiyor. Aynı Marineford’da Jozu ve Marco’nun dikkatinin dağılması gibi olmuş.King fena haşlamış shutenmaruyu.
King olduğuna emin miyiz ya :l sanki hain gördüm orada gibi geldi banaOden-sama diye bağırıp arkadan kılıcı yiyor. Aynı Marineford’da Jozu ve Marco’nun dikkatinin dağılması gibi olmuş.
resimden belli olmuyo pek birşey. ama arkadan saplamış dediğin gibi olabilir.Oden-sama diye bağırıp arkadan kılıcı yiyor. Aynı Marineford’da Jozu ve Marco’nun dikkatinin dağılması gibi olmuş.