Gaddar olsa sonu böyle olmazdı işte. Onu demek istemiş. Yani oğlunu falan bu kadar önemsemese kazanırdı. Hata yaptığını düşünüyordur kesin.Oğlunun sesi ile dikkatinin dağılması konusuna tenderness diyor bence.
Gaddar olsa sonu böyle olmazdı işte. Onu demek istemiş. Yani oğlunu falan bu kadar önemsemese kazanırdı. Hata yaptığını düşünüyordur kesin.Oğlunun sesi ile dikkatinin dağılması konusuna tenderness diyor bence.
Oden güzel bir tat bıraktı. Büyük hataları olan iyi ve güçlü birisiydi. Maalesef liderlik açısından sınıfta kaldı.Oden'e saygılar sunmuş kısaca. Bir yandan da eleştiri de var. Narin/hassas olmaları konusunda.
Öyle tabi. Daha bunun 9 Kın tarafı var. Onlarla birlikte denize açılsa önleri açıkmış. Ki her şeye rağmen 11 kişi kaç kişiyle savaşmış. Çöp muamelesi yapmaya gerek yok bu adamlara. Sadece fazlasıyla saf ve cahiller.Oden'in önü çok açıkmış ya. Bir de bu 5 yıl boyunca eline kılıç almamış hali. Gelişimi 5 yıldır durduğu halde bu hale getirdi.
İyi bari hakkını vermiş çöp Kaido. Resmen benim gibi kahpe değilsiniz demiş. Oden gerçekten güçlü ve iyi biri.Kaido galiba böyle bir şey demiş Oden'e. xd
"C'est vrai que Roger et Newgate étaient ces genres de pirates : puissants mais avec une tendresse.
... Tu es pareil... "
Translate çevirisi
It is true that Roger and Newgate were these kinds of pirates: powerful but with tenderness.
... You are the same ... "
Gizem kasacam diye kafayı yedi dergi yüzünden olsa gerek çok da kızamıyorum.Bu serinin olayı gizem yoksa kimse umursamaz satmaz bu kadar istediği kadar iyi olsun.Zaten aksiyon yok hikayeyi de popüler kültürcü kitle hiç sallamaz.Ya cidden soruyorum hangi shonende böyle siluet saçmalıkları var bu kadar.One piece dışında ben görmedim yani.Naruto’da var mıydı adam erkenden verecekse açık açık çiziyordu.Bilinmez birşey varsa siluet çiziliyordu mangalarda.Böyle bir durumda kullanılan anlatım tekniği bu.İşte amiraller 3 tasvir çizimi bilinmiyor.Espadalar vs... Bir kereliğine yapılan şeylerdi bunlar.Şimdi ciğerini bildiğimiz adamlara siluet koyup geçiyor.Tamamen okuyucuya saygısızlık.İlacı sulandırıp verirsin gibi al bunla idare et. :/Efsanelerin saati de, hype yarat sonra da içinde 2 sayfa bile dövüş olmayan bir paçavra sun bize... Yerli yersiz dövüş çiz demiyoruz sana. Olayları tamamen aksiyonla çözülecek bir noktaya bağlamışsın, hayvan gibi hype yaptırmışsın efsanevi saat diyerek. Dananın kuyruğu sonraki sayı kopacak takipte kalın kankiler diyorsun resmen. Sonra elimizde olanlara bakıyoruz klişe bir slash sahnesi ve Kaido'nun çizmeye bile tenezzül etmediğin bir saldırısı... Utanmadan King ile Queen'i de silüet şeklinde çizmiş. Püh.
Öncesinde diyor. Burada. Dans etmesinden de söz ediyor.Oğlunun sesi ile dikkatinin dağılması konusuna tenderness diyor bence.
O zaman ona attıkları yalan için diyordur. Dediğim gibi talihsizlikler yaşanmasaydı Oden ve tarafı gomermis Kaido tarafını.Öncesinde diyor. Burada.
Katılıyorum. Zaten baştan beri liderlik amacı da yoktu. İlk başta insanlar zorladılar ve kendi istekleriyle peşine takıldılar. Sonra da şartlar yüzünden liderlik yapmaya mecbur kaldı. Sonuç olarak; sevdiğimiz bir abimiz.Oden güzel bir tat bıraktı. Büyük hataları olan iyi ve güçlü birisiydi. Maalesef liderlik açısından sınıfta kaldı.
Ki Oden orada Kaido'nun karşısında %100 haliyle de çıkamadı. Koskoca orduyu yarıp geçmeleri gerekti. Buna rağmen yaptıkları ortada. Bence de denize tüm ekiple açılsa her şey çok daha farklı olurdu.Oden güzel bir tat bıraktı. Büyük hataları olan iyi ve güçlü birisiydi. Maalesef liderlik açısından sınıfta kaldı.
Öyle tabi. Daha bunun 9 Kın tarafı var. Onlarla birlikte denize açılsa önleri açıkmış. Ki her şeye rağmen 11 kişi kaç kişiyle savaşmış. Çöp muamelesi yapmaya gerek yok bu adamlara. Sadece fazlasıyla saf ve cahiller.
Dediğin gibi saygısızlık resmen. Yani şu bölüme biraz daha aksiyon eklese o çok kıymetli kurgusuna bi şey olmazdı bence. 50 tane asistanı var zaten çizsin bi zahmet...Gizem kasacam diye kafayı yedi dergi yüzünden olsa gerek çok da kızamıyorum.Bu serinin olayı gizem yoksa umursamaz kimse istediği kadar iyi olsun.Zaten aksiyon yok hikayeyi de popüler kültürcü kitle hiç sallamaz.Ya cidden soruyorum hangi shonende böyle siluet saçmalıkları var bu kadar.One piece dışında ben görmedim yani.Naruto’da var mıydı adam erkenden verecekse açık açık çiziyordu.Bilinmez birşey varsa siluet çiziliyordu mangalarda.Böyle bir durumda kullanılan anlatım tekniği bu.İşte amiraller 3 tasvir çizimi bilinmiyor.Espadalar vs... Bir kereliğine yapılan şeylerdi bunlar.Şimdi ciğerini bildiğimiz adamlara siluet koyup geçiyor.Tamamen okuyucuya saygısızlık.İlacı sulandırıp verirsin gibi al bunla idare et. :/
Bence tam olarak öyle.Bu hıyar Oda hybrid formu Luffy dövüşünde göstermek için mi Kaido’yu tam zoan formda dövüştürüyor ? Umarım öyle değildir.