Herkes unutur, Luffyciler unutmaz...... 1111Ne var yani yuva yapanın yuvası olurmuş. Sevabına yaptık Luffy ve Kata’yı
Üzdün reis.......Sana cevap yok.
Herkes unutur, Luffyciler unutmaz...... 1111Ne var yani yuva yapanın yuvası olurmuş. Sevabına yaptık Luffy ve Kata’yı
Üzdün reis.......Sana cevap yok.
Yalan mı peki? Apoo ta o zamandan beri ajanıymış adamın. Ajansız Supernovaların arasına bile dalmıyor.Sende ortadoğuyu karıştıran Lawrence gibisin mübarek, fenasın .d
Bunu kastetmedim.Kendini yaralamak gibi işlere kalkışmaz.Adam ordunun bile hesabını kitabını yapmış nasıl üstün gelsem diye düşünüyor.En ufak açık önemli onun için birde kendini frenlemez yani.Kata ile Kaido'nun kıyaslanıldığı konu "karakter" konusu. Tabi ki güç konusunda Kaido Katakuri'den önde, kimsenin aksi bir şey iddia ettiği yok. Valla burada da görüldüğü gibiKaido düşman üssünü basıp artistlik yapıyor. Demek ki artistliği karşısındakinin gücüne göre yapıyor. Kendinden güçlüyse kuyruğunu kıstırıp alicengiz oyunlarına başvuruyor.
Bu iş bizim iç meselemiz dış mihraklar uzak dursunHerkes unutur, Luffyciler unutmaz...... 1111
Kaido: Kaç kişiler?Yalan mı peki? Apoo ta o zamandan beri ajanıymış adamın. Ajansız Supernovaların arasına bile dalmıyor.
Buggy gibi galiba.Denizciler geldi saldırıyoruz beyler savaşacağız diye öne atılıp sonra kalabalıkta arkadan mı sıvıştı ?On safta savaştın, ama ilk kaçan da sen oldun.
İşte Kaido böyle bir adamdır. Gücünün yeteceği kişilere bile plot kurmadan saldırmaz. Herhalde Apoo milleti bi araya getirsin diye kullanmış. Cidden ilginç birisi bu Kaido.Kaido: Kaç kişiler?
Apoo: Bir tek Kidd ve Hawkins korsanları var Kaptan Kaido! Kidd neyse de Hawkins tokmağı görünce bizim tarafımıza geçer Kidd tek kalır.
Kaido: Tamam o zaman atlıyorum, bak eminsin değil mi? Ona göre atlayacağım.
Apoo: Dayjobu dayjobu, şinpaysın na Kaido-sama.
Kaido: Okkee.
Ben öyle olduğunu sanmıyorum.Bunu kastetmedim.Kendini yaralamak gibi işlere kalkışmaz.Adam ordunun bile hesabını kitabını yapmış nasıl üstün gelsem diye düşünüyor.En ufak açık önemli onun için birde kendini frenlemez yani.
Gelecek bölüm iç meseleniz Kaido-sama-kyaah<3 tarafından tamamen çözülecek............Bu iş bizim iç meselemiz dış mihraklar uzak dursun
Tam bir devlet adamı işte.Boşa kaynak kullanımı ve enerji harcamak yok.Bunlar değerli şeyler.Oden de birşey görünce dört nala koşup atlasın. Tamam Oden iyi adam da dediğim gibi kişisel gelişiminde problemler var Wano izole diye herhalde.İşte Kaido böyle bir adamdır. Gücünün yeteceği kişilere bile plot kurmadan saldırmaz. Herhalde Apoo milleti bi araya getirsin diye kullanmış. Cidden ilginç birisi bu Kaido.