sOda’dan mantık beklemeyin artık lütfen....Bu bölümdeki olay çok sıkıntı değil ama şu gidişata bakarsak Oda'nın geçen bölümdeki saçma olayı düzgün bir şekilde açıklama ihtimali çok düştü. Hele ki bu kadar güçlü birinin düşmanının güçlenmesine, iyice adaya yerleşmesine izin vermesi. Of of çok feci.
Adamın eli kolu bağlı çocuk rehin o sahneden sonra farketmez zaten.Kaido’nun sopasını kafaya doğrudan yiyen herkes oldukça hasar alır istisnası yok normal insansan eğer.Ağır yaralanırsın devamı yenilgidir onun.Mom bile mesela Kaido karşısında kılıcıyla canla başla savunuyordu kendini.Çünkü kafaya temiz darbe alsa daha telafisi olmaz queen vurmuyor kaido bu.Kaido tek darbeyle indirmiş aloo üstelik yarıldıktan sonra..
Luffy'ye can simidi oldu resmen. Helal lan Oden artık seviyorum seniAdamın eli kolu bağlı çocuk rehin o sahneden sonra farketmez zaten.Kaido’nun sopasını kafaya doğrudan yiyen herkes oldukça hasar alır istisnası yok normal insansan eğer.Ağır yaralanırsın devamı yenilgidir onun.Mom mesela Kaido karşısında kılıcıyla canla başla savunuyordu kendini.Çünkü kafaya temiz darbe alsa daha telafisi olmaz queen vurmuyor kaido bu.
Niye Wb’den kafaya doğrudan darbe yiyen Akainu anında kantır veriyor?Adamın eli kolu bağlı çocuk rehin o sahneden sonra farketmez zaten.Kaido’nun sopasını kafaya doğrudan yiyen herkes oldukça hasar alır istisnası yok normal insansan eğer.Ağır yaralanırsın devamı yenilgidir onun.Mom bile mesela Kaido karşısında kılıcıyla canla başla savunuyordu kendini.Çünkü kafaya temiz darbe alsa daha telafisi olmaz queen vurmuyor kaido bu.
Şaşırtıcı olan nedir? Aynı Kaido ile Oden'den yalnız üç yıl önce Moria da savaşmıyor muydu?En güçlü yaratıkla en güçlü adamın birbirinden farklı iki ünvan olduğunu zamanında söylemiştim.
3 gün önce Oden yonkou gücünde dediğimde Oden'i amiral gücünde bile görmeyen @Earendill ve @Kompositör için üzücü/şaşırtıcı bir sayı olmuş olsa gerek. Bundan sonra bana "uçtun yine" demeden evvel biraz daha düşünürsünüz arkadaşlar. Teşekkürler.
Muhtemelen Oden de verirdi ama çocuğun boynuna bıçağı dayadıkları için buna cesaret edemedi.Bölüm çıksın bakalım daha net anlarız.Niye Wb’den kafaya doğrudan darbe yiyen Akainu anında kantır veriyor?
Hocam sen Oden'i neden yonkou seviyesinde gördün , onu anlamadım gitti.En güçlü yaratıkla en güçlü adamın birbirinden farklı iki ünvan olduğunu zamanında söylemiştim.
3 gün önce Oden yonkou gücünde dediğimde Oden'i amiral gücünde bile görmeyen @Earendill ve @Kompositör için üzücü/şaşırtıcı bir sayı olmuş olsa gerek. Bundan sonra bana "uçtun yine" demeden evvel biraz daha düşünürsünüz arkadaşlar. Teşekkürler.