Anlaşmalarını açıklamazsa her şey saçma gözükecek. Neden okuyucuya açıklamadı, anlamadım.Gemi ve Kaido diyor. Belki de sonradan Kaido'ya saldırmayı anlaşmışlardır. :/ Yinede çok saçma.
Anlaşmalarını açıklamazsa her şey saçma gözükecek. Neden okuyucuya açıklamadı, anlamadım.Gemi ve Kaido diyor. Belki de sonradan Kaido'ya saldırmayı anlaşmışlardır. :/ Yinede çok saçma.
Lozan'ın gizli maddelerine doğru gidiyor seri...........Fiziksel güçle kırılamıyormuş. Oden'le alakası yok.
Oden, Wano'ya daha da güçlü dönmüş. Anlatıcının dediklerine göre, bana sanki Kaido dövüşünde üstün taraf Oden olacakmış gibi geldi.
Bölümün tek saçma noktası Bariyer Meyvesi'nin absürt gücüydü.
Oynamış. Anlaşma yapmışlar ama anlaşmayı açıklamamış bölümde.Oden oynamış mı gerçekten?
Oda harbiden boş adam ya :/Sürekli spamlasa sıkıntı kalmazdı halbuki. :/
Oda’nın fanlarına mı? Çünkü Oden ile ilgisi yok olayınCidden çok yazık fanlarına.
Ulan Careless Whisper'ın sadece benim aklıma gelmemesine sevindim. Sözleri direkt Oden'i anlatıyor, Orochi'ye aşık çıksa şaşırmam.Bu sayıyı okurken malum dans kısmında dinlemeniz gereken şarkılar.
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
Cidden çok yazık fanlarına.
Umarım bu fb sonunda açıklar sebebini. Fb'nin bitmesine 1-2 bölüm kalkmış, onda bile gizem kasıyor ya.Oynamış. Anlaşma yapmışlar ama anlaşmayı açıklamamış bölümde.
''Kaido ve gemi... Hımm. Hadi neyi kastettiğini çözmeye çalışalım!''Lozan'ın gizli maddelerine doğru gidiyor seri...........
Aynı duygular içersindeyim ben one piece i özlediğim zaman eski videoları izleyip eski manga arclarını okuyorumOda ezber bozuyor bütün yaptığı karakterleri yıkıyor ve aşağılıyor korkarım ondan en kötü muameleyi zoro görecek. Bu adam mangaya ara verdikten sonra bişey oldu herif sanki başka biri oldu. Alışkanlıktan okuyoruz artık varya içine etti serinin, ben şahsen bu Odeni hiç sevmedim ama bu karakter bunu yapacak birine hiç benzemiyo. Sırf Oda sapıkça fantezilerini tatmin ediyo gibi geliyor artık bana bu manga ben bi ara versem iyi olacak, heralde Sanji şöyle sağlam bi adam dövene kadarda dönmem heralde. Benden Odaya : Çöpsün.
Şu yöntem aşırı ucuz yaw. Söyle geç işte. Karakterler bilmesin, tamam. Atmosferi germek için bunu kullan ama okuyucuyu germiyor artık bu teknikler........''Kaido ve gemi... Hımm. Hadi neyi kastettiğini çözmeye çalışalım!''
Herhalde böyle bir tepki vermemizi bekliyor Oda.