Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 969 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuzluYulafEzmesi

Artistlere bak . Havalarını görende güçlüler sanacak . Wano'nun tırrekleri .
 
9'lu gereksizleri görünce ağzıma kusmuk tadı geliyor artık. Cool değilsiniz oğlum, değilsiniz lan, One Piece standartlarında bile değilsiniz. 3 Kişinin kuulluğu geri kalanınızı taşımıyor, yeter laaaaaaan
 
Zoro bu 9 kını tepikleye tepikleye döver
Oda ezber bozuyor bütün yaptığı karakterleri yıkıyor ve aşağılıyor korkarım ondan en kötü muameleyi zoro görecek. Bu adam mangaya ara verdikten sonra bişey oldu herif sanki başka biri oldu. Alışkanlıktan okuyoruz artık varya içine etti serinin, ben şahsen bu Odeni hiç sevmedim ama bu karakter bunu yapacak birine hiç benzemiyo. Sırf Oda sapıkça fantezilerini tatmin ediyo gibi geliyor artık bana bu manga ben bi ara versem iyi olacak, heralde Sanji şöyle sağlam bi adam dövene kadarda dönmem heralde. Benden Odaya : Çöpsün.
 
Son düzenleme:
Garp'a gavat diyenler gavat görmemiş. Oden de o ileri düzey gavatlığı bundan kapmıştır.
WB'nin Garp kadar gavat olabilmesi için tüm bunlar yaşanırken Wano'da olması lazımdı. O yüzden hiç poh atmayın Reise :artiz:

Oden kazması iki gemide de dolaşıyor kendi adasında neler olduğuna dair en ufak bir bilgiye sahip olamiyor. WB ve ekibine malum mu olacak yani nelerin olduğu. Ahmak adam 5 yıl boyunca kıvırtacağına gidip Newgate gel hele bir bizim köyde çay içek diyebilirdi.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık