Bariyeri nasıl geçemiyor bu bariyeri haki maki kıramıyor mu?oden sanki tüm gücünü kullanıp orocie'ye saldıdı bariyer olayını büyütmeyin bence orochi çöpün teki haki bile kullanmamıştır o saldırıda.
Bariyeri nasıl geçemiyor bu bariyeri haki maki kıramıyor mu?oden sanki tüm gücünü kullanıp orocie'ye saldıdı bariyer olayını büyütmeyin bence orochi çöpün teki haki bile kullanmamıştır o saldırıda.
Bu Barto > Cavendish'i ispatlar mı FenaaaaBariyeri nasıl geçemiyor bu bariyeri haki maki kıramıyor mu?
Onu fark ettim de. Mane Mane'nin uyanışı da birini dönüştürmek falan olabilir mi belki dedim. Ama büyük ihtimalle tehdit ve smile var işin için de. Caesar'ın yaşı bunun için küçük değil mi? Şu an 40 yaşında galiba. İşin içinde Vega mı var acaba?Oden gibi görünüyor. Taklit Meyvesi yiyen kadın o sahnede Oden'in arkasında çünkü.
Saçmalık orası ya :S meyveyi kullananın tipine baksa xdBu Barto > Cavendish'i ispatlar mı Fenaaaa
Oden gecemiyorsa eğer :/
Meyveyi kullanıcısı meyvesinin gücünü geliştirebiliyor. Bir de üstüne haki bastıysa normal.Bariyer meyvesinin aşılamaması beni pek tatmin etmedi.
Haki kullanıp saldırdığını gösteren bir bilgi yok sanki oden en güçlü saldırısını yampış da bariyeri kıramamıs gibi bir algı var anlamış değilim haki bile kullandığı sanmıyorum.Bariyeri nasıl geçemiyor bu bariyeri haki maki kıramıyor mu?
Yav asıl mesele o bence ben olsam Orochiye bütün gücümle saldırırdım.Meyveyi kullanıcısı meyvesinin gücünü geliştirebiliyor. Bir de üstüne haki bastıysa normal.
Luffy'nin şimdiki pistolü ile ilk pistolü arasında bile dağlar kadar fark var.
Bir de Oden tüm gücüyle yardırmamıştır. Karşısındaki Orochi sonuçta.
Oden hakili saldırmamıştır, bir anda bariyeri nereden bilecekte... Ya öteki türlüde neden güçsüz saldırsın diye sorguluyorum. Ailesi, ülkesi bilmem neyi .. Bütün gücüyle saldırı bir insan yaniHaki kullanıp saldırdığını gösteren bir bilgi yok sanki oden en güçlü saldırısını yampış da bariyeri kıramamıs gibi bir algı var anlamış değilim haki bile kullandığı sanmıyorum.
Bunlar aşiret çıktı.Saçmalık orası ya :S meyveyi kullananın tipine baksa xd