Üretilmiş demek ki. Prototip falandır. Oden gülerek ve çıplak şekilde sokaklarda dans ediyor. Dans neyse de, gülmesini başka ne mümkün kılabilir?O zamanlar gülücük üretiliyormuymuş .s ben mi kaçırdım yoksa
Üretilmiş demek ki. Prototip falandır. Oden gülerek ve çıplak şekilde sokaklarda dans ediyor. Dans neyse de, gülmesini başka ne mümkün kılabilir?O zamanlar gülücük üretiliyormuymuş .s ben mi kaçırdım yoksa
O spoiler kesinmiydi vay be sayıyı merak ettim, iyicene .Üretilmiş demek ki. Prototip falandır. Oden gülerek ve çıplak şekilde sokaklarda dans ediyor. Dans neyse de, gülmesini başka ne mümkün kılabilir?
Usopp bile su 9 kından daha faydalıdır.Bölümün adı Oden ve 9 çöpü olmaliydi
Yorum bile yapamamışsın.
O cadı oden kılığına girip dans ediyor galiba odenin itibarını zedelemek için. Oden o sırada hapisteÜretilmiş demek ki. Prototip falandır. Oden gülerek ve çıplak şekilde sokaklarda dans ediyor. Dans neyse de, gülmesini başka ne mümkün kılabilir?
Hem öyle hemde artık bu arcla beraber anca zoan meyveleri ilginç ilginç çıkarır ama sanki paramesialarda kısır döngüye girdi.Aynısını düşündüm. Artık aklına meyve gelmiyor muhtemelen. Zaten aklına gelen son meyveleri de Dressrosa ve WCI’a saçtı. Zorlanıyor. Karasakal’ın meyve toplaması işine geldi adamın.