Peki reyis, bu like’ı atarken bir duruşun var mıydı? Sonra duruş zabıtasına yakalanırsın bak dikkat et hahahaZuhahuahu like attım bushido
Peki reyis, bu like’ı atarken bir duruşun var mıydı? Sonra duruş zabıtasına yakalanırsın bak dikkat et hahahaZuhahuahu like attım bushido
Şekilli şukullu sözlerimizde tamamsa Orochi'yi mezarına uğurlayabiliriz.Hiyori artık sahipsiz değil. Babasından kat ve kat daha delikanlı bir adam var yanında
Daha önce çok tartışmışlığım var zaten önceki nicki OverLord'u sanırım o zabıtaya çoktan yakalandım ben.Peki reyis, bu like’ı atarken bir duruşun var mıydı? Sonra duruş zabıtasına yakalanırsın bak dikkat et hahaha
Burası spoiler tartışma alanı zaten. Durum tamamen farklı çıkarsa bu konuşulanlar burada kalır. Biz şu an bize gelen bilgiler ışığında yorum yapıyoruz. Mesela dans eden belki Oden değildir ama o anlaşma olayı her türlü - puan yazacak gibi. Zaten ilk yorumumda önce bölümü beklemek lazım demiştim. Bakalım.Ne işimize yarayacaksa.
Bu arada çok acele ediyonuz bence. Durum farklı olarak ortaya çıkabilir. Ben öyle bekliyorum. Çıkmayıp Oda bu şekilde oynamış olsa bile çok kötü bir şey değil. Yüksek ihtimal anlaşma yapmış. O açıdan baktığımda ben daha takdir ederim adamı. Ulan ben bile Oden savunur oldum...
Hahaha aynen. Oroçi zaten Zoro’nun karşısında dona kalmıştı. Bir dahaki ne ölecekŞekilli şukullu sözlerimizde tamamsa Orochi'yi mezarına uğurlayabiliriz.
Geçmiş olsun canım. Artık ikimiz de kader mahkumuyuzDaha önce çok tartışmışlığım var zaten önceki nicki OverLord'u sanırım o zabıtaya çoktan yakalandım ben.
Hahaha aynen. Oroçi zaten Zoro’nun karşısında dona kalmıştı. Bir dahaki ne ölecek
Geçmiş olsun canım. Artık ikimiz de kader mahkumuyuz