Ben de başından beri hiç sevmiyordumBenim dışımda oden'i sevmeyeni görmemiştim forumda,şimdi tek bir olayda göklere çıkardığınız oden'i yerlere sokuyorsunuz.Bir duruşunuz olsun lan ahahaha :d
Bu spoiler çok hoşuma gitti o sebeple
Ben de başından beri hiç sevmiyordumBenim dışımda oden'i sevmeyeni görmemiştim forumda,şimdi tek bir olayda göklere çıkardığınız oden'i yerlere sokuyorsunuz.Bir duruşunuz olsun lan ahahaha :d
Bir karakter bizce yanlış yaptığında, onu yine de savunmamız ve övmemiz mi gerekiyor? ''Duruş''tan anladığın bu mudur?Benim dışımda oden'i sevmeyeni görmemiştim forumda,şimdi tek bir olayda göklere çıkardığınız oden'i yerlere sokuyorsunuz.Bir duruşunuz olsun lan ahahaha :d
+111...Bu serinin 1. bölümünde Roo, düşman haydutların kafasına sıkıyor. Shanks'ın kolu kopuyor. Haydut başını deniz kralı yiyor.
WCI'dan beri seri o kadar çocuksulaşmaya, hedef yaş kitlesini düşürmeye başladı ki insan aptal yerine konduğunu düşünüyor.
Big Mom'un aşırı güçsüz çizilmesi, Katakuri'nin hiçbir anlamı olmayan mağlubiyeti, Oden'in takipçilerinin işlevsizliği, Oden'in dansözlüğü. Valla seriyi alışkanlıktan takip ediyoruz.
Tükürdüğünü yalamak bir duruş olmuyor,uyandırayım.Bir karakter bizce yanlış yaptığında, onu yine de savunmamız ve övmemiz mi gerekiyor? ''Duruş''tan anladığın bu mudur?
Şimdi bazıları için bir süre ölü taklidi yapma zamanıdır :dBen de başından beri hiç sevmiyordum
Bu spoiler çok hoşuma gitti o sebeple
Kim tükürdüğünü yalamış arkadaşım? Biz geleceğimi görüyoruz? Ne bilelim Oda’nın böyle bir b.k yiyeceğini. Asıl duruş ortada savunulacak bir şey yoksa doğruları söylemektir. Nasıl arkasında duralım şimdi böyle bir olayın? Git bak bakayım, bu Oden’i başta sevmeyenler bile sevdi öyle bir izlenim verdi Oda.Tükürdüğünü yalamak bir duruş olmuyor,uyandırayım
Bence biz geri zekalıyız. Odanın gözünde...Bu Oda gerizekalı mı ?