Yanlış hatırlamıyorsam bu Wano hükümete kafa falan tutmuyor muydu? Neyin kafasını tutuyor acaba...Bu saçma dramı da iyi yiyor millet adam parasına bakar.
Wb bu malların hükümetten bağımsız olmalarına boşa şaşırmamış
Yanlış hatırlamıyorsam bu Wano hükümete kafa falan tutmuyor muydu? Neyin kafasını tutuyor acaba...Bu saçma dramı da iyi yiyor millet adam parasına bakar.
Wb bu malların hükümetten bağımsız olmalarına boşa şaşırmamış
Anca kafasını tutar bunlar, Naminin köyündeki halk daha karelterliydi bunlardan.Yanlış hatırlamıyorsam bu Wano hükümete kafa falan tutmuyor muydu? Neyin kafasını tutuyor acaba...
Katakuri nasıl hakkıyla yenildi? Hakin fazla meyveni uyandırmışsın gücün fazla ne oldu yenildi... Doflamingoyu g2 ve g3 le yenemedi Luffy. Sonra tak g4 çıktı Doflamingo varlık gösteremedi. Saçmalık...Katakuri ve Dof hakkıyla yenildi. Niye yenildi bu Luffy'ye demedi kimse. Kimisi plot armor dedi kimisi hakkıyla yendi Luffy dedi ama her halükarda inişleri tatmin etti. Oden'inki tam rezalet.
Wb ve tayfası için de keza öyle.
Bunu çok tartıştım. Uzatmayacağım o yüzden. Doflamingo ve Katakuri'yi sırf Luffy'ye yenildi diyenleri ezenleri (Özellikle Katakuri) hiç anlamadım ve onlara uzaylı görmüş gibi bakıyorum.Katakuri nasıl hakkıyla yenildi? Hakin fazla meyveni uyandırmışsın gücün fazla ne oldu yenildi... Doflamingoyu g2 ve g3 le yenemedi Luffy. Sonra tak g4 çıktı Doflamingo varlık gösteremedi. Saçmalık...
Ezmek değil bu. Saçmalık... Ya sen hakide aşmış meyvede aşmış bi adamı nasıl Luffye aldırıyorsun? Daha Crakerin yenilmesinden bahsetmedim bile...Bunu çok tartıştım. Uzatmayacağım o yüzden. Doflamingo ve Katakuri'yi sırf Luffy'ye yenildi diyenleri ezenleri (Özellikle Katakuri) hiç anlamadım ve onlara uzaylı görmüş gibi bakıyorum.
Dede > Rayleigh mi şimdi. Wanonun dedesi bile ne kadar güçlü işteBeyazsakal sağ kol olarak yanlış adam seçmiş kendine. Dede beyi alsaymış yanına oooo.
Luffy yendiyse saçmalıktır. Güzel.Ezmek değil bu. Saçmalık... Ya sen hakide aşmış meyvede aşmış bi adamı nasıl Luffye aldırıyorsun? Daha Crakerin yenilmesinden bahsetmedim bile...