Kaido zaten önüne geleni tekleyerek yoluna devam ediyor, değil mi? Ana'ya da vurup toprak atsaymış. Gücü mü yetmemiş?Oden nihai teknigini kullanıp çapraz yara atmış,Kaido ondan sonra vurup toprak atmış gibi.
Kaido zaten önüne geleni tekleyerek yoluna devam ediyor, değil mi? Ana'ya da vurup toprak atsaymış. Gücü mü yetmemiş?Oden nihai teknigini kullanıp çapraz yara atmış,Kaido ondan sonra vurup toprak atmış gibi.
O yara'nın kaido'yu ne kadar etkilediği önemli ve o yara acılana kadar oden ne durma geldi. neyse haftaya belli olur umarım bir iki sahne cizip geciştirmez soda.Kesmeyi başarmış dediğin Luffy'nin gözünün altındaki ufacık bir çizik gibi değil, böğrünü yarmış adamın bildiğin.
Seride o kadar büyük yarası olanlar, genelde yamulan taraflar oluyor yalnız. Zoro ve Luffy gibi.O yara'nın kaido'yu ne kadar etkilediği önemli ve o yara acılana kadar oden ne durma geldi. neyse haftaya belli olur umarım bir iki sahne cizip geciştirmez soda.
Başladı bile!!!Bizim Kın lobisi yine yalan mı oldu?
Moria, Kaido ile dövüşebilecek kapasite de o zamanlar ben her türlü Oden'in alacağını düşünüyorum. Oden'in çorbası yapılması için ekstra bir durum çıkacak bence.Seride o kadar büyük yarası olanlar, genelde yamulan taraflar oluyor yalnız. Zoro ve Luffy gibi.
Dövüşü kazansa ne olacak savaşı kazanamadıktan sonra? Oden resmi olarak patladı. Dövüş kazanırsa aksiyon sevenler mutlu olur anca.Moria, Kaido ile dövüşebilecek kapasite de o zamanlar ben her türlü Oden'in alacağını düşünüyorum. Oden'in çorbası yapılması için ekstra bir durum çıkacak bence.
Denk dediğin adamı herif o kadar iplememiş ki, sürünsün diye bütün tayfasını öldürüp kendisini canlı bırakmış. Denk adamı rakip olmasın diye öldürürsün...Moria, Kaido ile dövüşebilecek kapasite de o zamanlar ben her türlü Oden'in alacağını düşünüyorum. Oden'in çorbası yapılması için ekstra bir durum çıkacak bence.
Oden patladı canım. O kadar mazlumun ahı tuttu. Ama Kaido o zamanlar daha zirvesine yaklaşamamıştır bile. Hani gerçek kral görmeden beklese Oden eyvallah yeryüzü ile gökyüzü arasında ki farkı bilmiyor gözü korktu diyeceğim. Adam Dünyanın en güçlüleri ile dolaşıp çoluk çocuğun ayağının altında eziliyor ya o koyuyor.Dövüşü kazansa ne olacak savaşı kazanamadıktan sonra? Oden resmi olarak patladı. Dövüş kazanırsa aksiyon sevenler mutlu olur anca.