Evet. Meyvenin olayı zaten o.Bunu söylemek istemezdim ama sanırım bariyerin defansı kaidonun defansından daha yüksek
Evet. Meyvenin olayı zaten o.Bunu söylemek istemezdim ama sanırım bariyerin defansı kaidonun defansından daha yüksek
Zaten meyvenin yapabildiği tek bir şey var. Onda da en iyisi olsun zaten.Bunu söylemek istemezdim ama sanırım bariyerin defansı kaidonun defansından daha yüksek
Gelişmiş janjanlı haki içinden geçiyor mu acaba? Oden barzosu Roger'a şaşırdığına göre bilmiyordu dahi.Zaten meyvenin yapabildiği tek bir şey var. Onda da en iyisi olsun zaten.
Şuraları ilk okuduğumda tüylerim diken diken oldu. Oden'in son bölümleri muazzam olacak.
Perona antisi bariyerin çok rahat alırZaten meyvenin yapabildiği tek bir şey var. Onda da en iyisi olsun zaten.
Janjanlı haki de geçemiyor sanırım. Meyve tümüyle hiçbir şeyi geçirmeme meyvesi. Oden barzosu bilse bir şey değişmezdi. Gerçi zaten janjanlıları görünce çığlık atarak kaçıyor zırcahil.Gelişmiş janjanlı haki içinden geçiyor mu acaba? Oden barzosu Roger'a şaşırdığına göre bilmiyordu dahi.
Law'da antisi sayılır. Kullanıcıyı bariyerin dışına ışınlasa yeter. Hatta bariyerinde yeriyle oynayabilmeli Law.Perona antisi bariyerin çok rahat alır
Allax aşkına bir otur soluklan yaw.Janjanlı haki de geçemiyor sanırım. Meyve tümüyle hiçbir şeyi geçirmeme meyvesi. Oden barzosu bilse bir şey değişmezdi. Gerçi zaten janjanlıları görünce çığlık atarak kaçıyor zırcahil.