Son adadan kastın raftel mi yoksa raftelden bir önceki adamı?Biri son adada
Biri Zo'da
Biri Totto Land'da
Biri Wano'da
Son adadan kastın raftel mi yoksa raftelden bir önceki adamı?Biri son adada
Biri Zo'da
Biri Totto Land'da
Biri Wano'da
Koyvermiştir mi diyorsun ? Keşke öyle olmuş olsa ama Luffy ve Racır benzerliğinden o iş yatıyor gibi. Bunların alayı gevşek.Adam birkaç yıla öleceğini biliyor, belki o yüzden micazı yumuşamıştır son yıllarda.
Bir önceki ada. Önceki bölümde diyor zaten kırmızı taşı orada buldum diye.Son adadan kastın raftel mi yoksa raftelden bir önceki adamı?
N'olacaktı la senin Zoro&Mihawk ebleklerine özenip kabız gibi mi dolaşacaktı adam?Koyvermiştir mi diyorsun ? Keşke öyle olmuş olsa ama Luffy ve Racır benzerliğinden o iş yatıyor gibi. Bunların alayı gevşek.
Hayır.Shanks acımayacak diyorum.Herkes ilişkiden dolayı laylaylom dövüşecekler sanıyor.Şenks=Aizen teorileri doğru mu çıkacak yoksa ne diyorsun?
Eee o kadar çok eğitim yapmışlar ki o işi yapacak vakit bile ayırmamışlar o yüzden öyle dolaşıyorlar.En güçlü olmak kolay değil öyle dolaşmayı gerektirir şansla kk olmayacak bu adamlar.N'olacaktı la senin Zoro&Mihawk ebleklerine özenip kabız gibi mi dolaşacaktı adam?
Garp'ın dedikleri doğruymuş asıl.DnS katılacağım hiç aklıma gelmezdi. Kaderimsiliği geçtim antik dili okumasını bilen birisini bul. Sonra baştan sona tüm adaları aynen gez. Bala bile kral olursun.
Başkan Türkçesi ne zaman çıkar ?Bir önceki ada. Önceki bölümde diyor zaten kırmızı taşı orada buldum diye.
Ya çıkıp "Seni sırf KK yarışında beni eğlendirmen için yola çıkardım. Gittiğin adalar, karşılaştığın isimler, yaptığın dövüşler, hepsi planımın bir parçasıydı." derse?Hayır.Shanks acımayacak diyorum.Herkes ilişkiden dolayı laylaylom dövüşecekler sanıyor.
O dediklerini herkes yapamaz.God of Villain olmak lazım onun için.Ya çıkıp "Seni sırf KK yarışında beni eğlendirmen için yola çıkardım. Gittiğin adalar, karşılaştığın isimler, yaptığın dövüşler, hepsi planımın bir parçasıydı." derse?
Donuk suratlı kabızlar manga dünyasında zirve olamaz hiçbir zaman.
Bir tık daha dedik la. Mihawk/Zoro.. Bunlar 4-5 tık üstü.N'olacaktı la senin Zoro&Mihawk ebleklerine özenip kabız gibi mi dolaşacaktı adam?