Kidin fbsi olmaz.Olsa soğutur muhtemelen.FBler'i uyduruk duran bi' tek Zoro vardı, o da doğru düzgün işlenmediğinden. Nami'nin, Robin'in, Usopp'un, Vivi'nin, Chopper'ın, Brook'un, Ace'in fblerinden bu fblere geçtik. Dramatik geçmiş olarak düzgün tek fb Cora-san'ınki yemin ediyorum, geri kalanı çöpe at. Keşke Sanji'nin fb'sini 2 sene önce işleseydi de düzgün bir iş çıkarsaydı. Bi' Nami'ye bakıyorsun sonra da bi Sanji'ye, tövbe Allah'ım çekmeden iki nefes alamıyorsun. Zoro'yu da hiç edecek bak görürsün. Dua et senin Kidd'den fb görmeyelim, soğutur moğutur...
Kaido herkesin hayatının baharını söndürmüş. Wano da dahil.Çocuk Pedro yu yeni fark ettim. O sayfayı kaçırmışım. Çok garip oldum ya. Minkler eskiden ne kadar mutlularmış. Tom u görmek, balık adamları, küçük Shirley i görmek falan. Hepsi 15 16 yıl sonra zor zamanlar geçireceklerini bilmeden normal hayatlarına devam ediyorlar
Teach için belki de o yüzden WB, sen Rogerin beklediği kişi değilsin, dedi.Teach hazinenin sadece masaldan ibaret olduğunu öğrenirse nasıl tepki verecek, o sahneyi görmek için nelerimi vermezdim.
Luffy gülecek o apaçık belli zaten.