Acaba Luffy'nin son dövüşünde de bunu yapar mı :dOrası öyle ama karşı karşıya getirseydi farklı bir sonuç beklemezdim. Oda bu.
Acaba Luffy'nin son dövüşünde de bunu yapar mı :dOrası öyle ama karşı karşıya getirseydi farklı bir sonuç beklemezdim. Oda bu.
İntikam alma meselesi de açığa çıkacak, üzülürsün bak sonra.Adam dediğin yerde Garp olur. Wb dediğin insan Oden'in intikamını alsın önce
Dediğine göre serinin sonunu planlamış. Naruto gibi bitmemesini umuyoruz.Acaba Luffy'nin son dövüşünde de bunu yapar mı :d
İşte o zoroyu yüceltip Sanjiyi küçümseyen fanlarında sonu böyle olacak.
Fandaşım ben Garp’ı asla sevemeyeceğim sanırımGarp reyiz büyük adamdır. Değerini elbet anlayacaksın fandaş
Ulan asdfssfss!
Valla çıksın da üzüleyim. Ne güzel WB'ye ısınıyordum. Senin geminde doğmuş bu çocuğun oğlu yav :/İntikam alma meselesi de açığa çıkacak, üzülürsün bak sonra.
Sanji’nin fişi çekileli çok oldu Battalgaziİşte o zoroyu yüceltip Sanjiyi küçümseyen fanlarında sonu böyle olacak.
İşte o rogerla wb 3 gün dövüşüyor.Önce ki sayfada yazılmış diye diyeyim, Wb'de deprem gözükmüyor sonradan yediyse Roger'ı geçmiş olabilir deniyorda hiç aklınız alıyor mu Roger'ın enerjisi yüzünden hayvanlar kaçışıyor denizde ki balıklar bile hamsi gibi oynuyor. Roger serinin zirvesidir. Ondan daha güçlü bi karakter olamaz. Op'ta ki ek önemli gücün haki olduğunu düşünürsek ve hakinin ruhtan gelen birşey olduğunu da biliyoruz, Roger'ın ruh gücü bambaşka seviyede adamda herşeyin sesini duyma gücü var . Luffy hariç o seviyeyi geçebilecek kimse Yok dengi vardır ama bi üst noktası yoktur.