Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu bölümde baktımda Rogerın tayfasıda WBinki gibi rifraf öyle Amirallerle kapışacak gibi gözükmediler gözüme. Bu bölümden sonra bence şu Hasır Şapkaları diğer tayfalara benzetmeyi bırakmalıyız. Hasır şapkalar hakkaten bi farklı hiç böyle gereksiz biri yok tayfada, ne yazıkki çok kişi kendi favori karakterlerini yüceltmek için Hasır şapkaları küçümsüyor(Zoro fanları genellikle). Eskiler hakkaten eski yeni modellerin yanında çok sönük kalıyorlar.
 
İntikam alma meselesi de açığa çıkacak, üzülürsün bak sonra.
Valla çıksın da üzüleyim. Ne güzel WB'ye ısınıyordum. Senin geminde doğmuş bu çocuğun oğlu yav :/

Hiç haberi yoktu falan da olmaz umarım. Ace illaki Wano'dan bahsetmiştir. Oden'i tanıyan da Wano'nun öyle olmayacağını bilir.
 
Önce ki sayfada yazılmış diye diyeyim, Wb'de deprem gözükmüyor sonradan yediyse Roger'ı geçmiş olabilir deniyorda hiç aklınız alıyor mu Roger'ın enerjisi yüzünden hayvanlar kaçışıyor denizde ki balıklar bile hamsi gibi oynuyor. Roger serinin zirvesidir. Ondan daha güçlü bi karakter olamaz. Op'ta ki ek önemli gücün haki olduğunu düşünürsek ve hakinin ruhtan gelen birşey olduğunu da biliyoruz, Roger'ın ruh gücü bambaşka seviyede adamda herşeyin sesini duyma gücü var . Luffy hariç o seviyeyi geçebilecek kimse Yok dengi vardır ama bi üst noktası yoktur.
İşte o rogerla wb 3 gün dövüşüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık