Akainu, WB'nin bisento salvosunu tek ayağıyla durduruyordu. Sadece belirtmek istedim.
Seviye farkının inanılmaz olduğu yerlerde birkaç saniye bile duramazsın ama birisinin önünde.Birkaç saniye önünde duramasın mı yani? :S
O, hakisini doğru düzgün kullanamayan, bir ayağı çukurdaki WB idi, ben de bunu belirtmek istedim.Akainu, WB'nin bisento salvosunu tek ayağıyla durduruyordu. Sadece belirtmek istedim.
+ Olarak meyvesini kullanıyordu Akainu.O, hakisini doğru düzgün kullanamayan, bir ayağı çukurdaki WB idi, ben de bunu belirtmek istedim.
Ama WB'de bisento'ya deprem eklemişti.O, hakisini doğru düzgün kullanamayan, bir ayağı çukurdaki WB idi, ben de bunu belirtmek istedim.
Tanrı Vadisi olayının nasıl gerçekleştiğini birçok kişi birçok kez ifade etti. Bunun aksindeki yorumlar zaten ütopik, güç dengelerinden uzak, mantıksız ve kaale alınmaktan uzaktı. Sinirlenecek bir durum yok yani esasen. Zaten olan şey baştan beri belliydi.WB güçlü ben onun zirve gücü olduğuna eminim lafım yok odanın saçmalığını söyledim Garp + Roger ikilisi Xebec tayfasını dağıtıyor WB + XEBEC + BM + KAİDO ne bu şimdi niye böyle çizim yapıyorsun bunu benmi çizdim ilk bölümden beri Roger'ı en büyük gösteren çizende odaydı. Tayfa olayında Rayleigh ilk çıktığında nasıl tanıdıldı tek göz hareketiyle herkesi bayıltıyordu Rayleigh gören efsane diyordu şimdi sen söyle Marco Jozu Vista bebe haliyle Rayleigh en güçlü halinde yenebilirlermi 2 yıl önceki Luffy Zoro Sanji dağa saldırmışda dağın haberi olmamış.
Ucuna eklenen deprem sapına güç veriyor anladığım kadarıylaAma WB'de bisento'ya deprem eklemişti.
Öyle olsa oraya da bir yaea bandı konurdu. İz yok sonraki bölümlerde orda?Makas yalan olmadı len ses getirmedi anlamında yoksa makas kapı gibi duruyor orada aç bak xD Oden almış makası
Neden marco gil tutsun ki?Oden tutmuştur rayleigh yi.Ayırıca Xebec in 2v1 yapma ihtimali çok yüksek.WB güçlü ben onun zirve gücü olduğuna eminim lafım yok odanın saçmalığını söyledim Garp + Roger ikilisi Xebec tayfasını dağıtıyor WB + XEBEC + BM + KAİDO ne bu şimdi niye böyle çizim yapıyorsun bunu benmi çizdim ilk bölümden beri Roger'ı en büyük gösteren çizende odaydı. Tayfa olayında Rayleigh ilk çıktığında nasıl tanıdıldı tek göz hareketiyle herkesi bayıltıyordu Rayleigh gören efsane diyordu şimdi sen söyle Marco Jozu Vista bebe haliyle Rayleigh en güçlü halinde yenebilirlermi 2 yıl önceki Luffy Zoro Sanji dağa saldırmışda dağın haberi olmamış.