Oden'in aklı çıktı Roger ve WB'nin çarpışmasından sanmıyorum Oden olduğunu.Yanağından ısırtmış, muhtemeln Oden çizdi bunu
Çay kahve olayı bölümün içine limon sıktı, ölümüne kapışmalarını beklerdim.
Oden'in aklı çıktı Roger ve WB'nin çarpışmasından sanmıyorum Oden olduğunu.Yanağından ısırtmış, muhtemeln Oden çizdi bunu
Çay kahve olayı bölümün içine limon sıktı, ölümüne kapışmalarını beklerdim.
Mihawk hiç öyle değil gibi ama onunki de kara. Kafam karışık bu konuda.Adam saldırgan. Her önüne gelenle dövüşüyor. Dövüşmeseler kendisi sataşıyor. Bunu yıllarca yapsa o kılıç kararır.
Eskiden gösterildiği her yerde elinde tabancası da oluyordu. Tabancası da mı yalan oldu şimdi?Silah olsa daha mi iyiydi? He farklilik acisindan iyi olabilir de silahi nasil seriyle birlestirecek?
Beyazbaba bisento'yu karartmayı başaramamış' roger kılıcı kararatamış cok mu.Roger fanları seni linç eder bak Roger kılıcını karartamaz mı demek istiyorsun diye.
Oden çizmiş, geçen bölümden Roger'de öyle bir makas yok, Oden yaralanmış, Roger makaslanmış olay belli. Oden önden koşup çizdi seninkini, ne beklerdin ne buldun ReisOden'in aklı çıktı Roger ve WB'nin çarpışmasından sanmıyorum Oden olduğunu.
Bir yerden bulmuştur.Mihawk hiç öyle değil gibi ama onunki de kara. Kafam karışık bu konuda.
Kılıç ustalarının adamı olmadığı bir seri vardı o hangisiydi beyler ? Red sen hatırlıyormusun Naruto muydu ?Oden çizmiş, geçen bölümden Roger'de öyle bir makas yok, Oden yaralanmış, Roger makaslanmış olay belli. Oden önden koşup çizdi seninkini, ne beklerdin ne buldun Reis
Iste onu diyorum Oda buyuk ihtimalle Roger'a karar veremedi nasil bir gucle ortaya cikarsam diye kilicla karar kildi. Yani seytan meyveleri ve kiliclarin oldugu yerde tabancayi da bu 2'linin arasina alamadi veyahut almadi.Eskiden gösterildiği her yerde elinde tabancası da oluyordu. Tabancası da mı yalan oldu şimdi?