Hahah ulan bir de Kılıçcılar neden Roger’ı kullanmıyor diye şaka ile karışık dalga geçiliyordu. Şu an şoktayım benÖyle olursa Alpamis'i merak ediyorum xd
Hahah ulan bir de Kılıçcılar neden Roger’ı kullanmıyor diye şaka ile karışık dalga geçiliyordu. Şu an şoktayım benÖyle olursa Alpamis'i merak ediyorum xd
Anladım. Çok teşekkürler bilgi için. Yarın gözümü açtığım gibi sitedeyim.Çarpışma bununla sınırlı değil, merak etme.
Harbi almışlar makası xDKral haki ve gelişmiş silahlanma hakileriyle çarpışıyorlar gibi.
Onu bunu bilmem, Roger'ın yanağından birisi makas almadıysa çizmiş.
Anladim, thanksKendinden derken, şu gördüğümüz karede koka basmaktan dolayı değil, zaten kılıcın kara kılıç olmasından bahsediyor gibi geldi bana. @Smoker
Ortaya almışlar cahil garibanla oynuyorlar.Çuvala sokup götürse yeridir bu kurdeleliyi. :S
Luffy'nin yeni öğrendiği hakiyi mi kullanıyorlar acaba?Hahah ulan bir de Kılıçcılar neden Roger’ı kullanmıyor diye şaka ile karışık dalga geçiliyordu. Şu an şoktayım ben
Kafalar karışık.Anladim, thanks
Kılıç her göründüğü sahnede siyahmış.Haydaaa. Kartlar yeniden dağıtılır bu doğruysa.